Hvem Banker På?

Hvem Banker På?


Ep 15: Andreas Boesen – Ung Byrod og kulturkæmper!

September 29, 2016

Andreas Boesen er en glad Horsens-Dreng som i sit relative unge liv har oplevet mere end de fleste, han har været børnebyrådsformand og elevrådsformand. Som ung følger han med i politiske debatter på tv, mens kammeraterne var mere til spejder og fodbold.
Han ejer et dejligt kolonihavehus hvor han trakterer vennerne med smørrebrød og gode øl.
Andreas er nysgerrig på livet, nye ting og samfundet og undlader ikke, at sætte spørgsmålstegn ved om tingende kan gøres bedre.
Han siger: At rejse er at leve og man lærer meget om sin egen lille andedam når man er ude i den store Verden. Han har rejst i Canada, Norge, Kina, Australien, USA og har været backpacker, undercover guest og drueplukker i Australien og (næsten) mødt paven i Sydney. I Australien boede han i en regnskov hvor han passede trækænguroer.
Han synes det er svært som ung, at bruge tiden på politisk arbejde pga. studie og etablering af familie selvom et byråd bør afspejle det omkringliggende samfund. Andreas blev valgt ind i Horsens Byråd i 2009 for Socialdemokraterne som 22 årig. Han brænder for kulturen og har været kulturudvalgsformand i Horsens.
Han vil meget gerne lave en byrådsbeslutningsblues sammen  med sine musikalske kollegaer… hør med og find ud af hvordan.
Andreas synes jeg skal invitere…

* Frank Panduro
* Anne Bjerrekær (Museumschef, Horsens Museum)
* Ole Puggaard (Museumsleder, Danmarks Industrimuseum)
* Michael Kvium

Her kan du læse mere om Andreas
Hør Andreas’ musikvideo fra valgkampen 2009.