Hvem Banker På?

Hvem Banker På?


Ep 14: Dystopia Entertainment – En skræmmende god oplevelse!

September 15, 2016

Dystopia Entertainment
Dystopia Entertainment holder til på en gammel fiskefabrik i Vejle. Her er Danmarks mest skræmmende Haunted House hvor 300 frivillige skræmmer de besøgende. I en fremtidig og meget dyster verden hvor zombierne er i overtal og menneskeædende kultister hærger.  Her vil fascist regeringen kun folket det onde, kæmper en tapper modstandsbevægelse for de få overlevende og endnu usmittede mennesker.
I et gammelt nedlagt fabrikskompleks i udkanten af Vejle holder Dystopia Entertainment til og sammen med hundredvis af frivillige skuespillere, special effects-folk, kulissebyggere, make-up-artister og hjælpere iscenesætter de flere gange årligt en uhyggelig og meget realistisk fremtidsudgave af vores verden, hvor du kan få dig et godt gys – hvis du tør!
For år siden mødes fire mænd på en café i Århus og besluttede sig for at forene deres kræfter i at lave et interaktivt total teater inspireret af amerikanske haunted houses. De har på få år fået skabt et unikt univers fyldt med uhygge og imponerede special effects, fyldt med imponerede skabninger og uhyggelige steder, som kun har det ene formål, at skræmme de besøgende det bedste de har lært.
For at forskrække gæsterne mest muligt har Dystopia Entertainment taget videnskabelige metoder i brug og allieret sig med en uhyggeforsker fra Aarhus Universitet.
Jonas, Tommy og Yvonne synes jeg skal invitere…

* LEGO
* Jan Gintberg

Her kan du læse mere om Dystopia Entertainment
Besøg Dystopia Entertainment på Facebook og deres hjemmeside.