Hakkame tegutsema

Hakkame tegutsema


Lugu 10 - Roland Tokko

June 25, 2017

Ronald Tokko

Tervitused kõigile, olen kindel kõigil läksid jaanid suurepäraselt. Uskumatu, aga see aeg on käes ja kümnes lugu on siin.
Mul on suur au tutvustada tänase loo kangelast ja see on Ronald Tokko.
Kes Ronaldit veel ei tea, siis ta hetkel on üks Edu Akadeemiat eest vedajatest.
Ta on viimaste aastate jooksul palju põnevaid koolitajaid Eestisse toonud. Süstib energitat, laulab, inspireerib, motiveerib ja koolitab erienvaid inimesi.
Ta on toonud koos oma meeskonnaga maailma tasemel koolitajaid nagu Robert ja Kim Kiyosaki, Janet Atwood jpt Eestisse. Korraldab reise Tony Robbisi koolitusele Inglismaale.
Ronald räägib oma elust ennem Edu Akadeemiat, kuidas ta alustas, mida ta ennem tegi. Ta jagab õpinguid koolist, ülikoolist ja elust enesest. Ronaldil on palju põnevaid mõtteid ja soovitusi. Suuremaid soovitusi on, et olge head inimesed üksteise vastu ja looge väärtust. Siis tuelb kõik muu iseeneest.

Rohkem infot nende tegevustest leiate Edu Akadeemia kodulehelt. Kui on küsimusi minule või Ronaldile, palun kirjutage mulle indrek@hakkametegutsema.ee

Saadet on võimalik tellida iTunest. Kui see lugu meeldis, minge Facebooki, jagage seda saadet ka sõpradele ning kirjutage kommentaaridesse, mida te sellest saatest õppisite. Olen väga tänulik Teie panuse eest.