Gamers' Voiceshop

Gamers' Voiceshop


Latest Episodes

GVS 081 – The Martian Startup
May 09, 2016

Съвсем спонтанен проект за епизод, в който вниманието ни ангажира икономическата стратегия Offworld Trading Company. Новото отроче на Сорен Джонсън има всички качества да се превърне в страгетия на годината в 4Х/RTS пространството в зависимост от това ...

GVS 080 – Contract Soldiers
May 06, 2016

В този епизод споделяме впечаления от повечето актуални или предстоящи заглавия, в които предимно стреляме по неща. Отново ни гостува Stranger-a от strangera.com, което е сред важните и полезни места в българските интернеди.

GVS 079 – V-Reality, V-Smisul
April 27, 2016

GVS изплува обратно. Епизодът, по-чакан от сезон 6 на Game of Thrones. С това, че е чакан почти толкова време, а не че е толкова добър. Говорим си за най-различни реалности – житейски, хардуерни, виртуални, минали, настоящи и очаквани.

GVS 078 – Revenge of the Peasants
March 28, 2016

Ето че и финалният епизод от записваната още през декември Star Wars трилогия на GVS вижда бял свят. В него основно можете да чуете впечатления от последното (по време на записване - още актуално) Battlefront заглавие,

GVS 077 – RPG Wars
March 20, 2016

Почти три месеца по-късно, GVS се завръща с един доста остарял и току-що излизащ от карбонита епизод, записван още през декември месец миналата година. В тази втора част на своеобразната ни Star Wars трилогия ще продължим да разглеждаме хронологично вс...

GVS 076 – Retro Menace
December 26, 2015

Декември 2015 със сигурност е месецът на Star Wars. Оживление и треска, каквато феновете скоро не помнят. Преди да стигнем до мнението ни за епизода е време да хвърлим и поглед към историята на Star Wars игрите.

GVS 075 – Pray for Blizzcon
December 07, 2015

С традиционно закъснение – впечатления от Sony Paris Games Week, последвани от hands-on впечатления от новата игра на Blizzard – Overwatch. Както и други интересни неща, коментари, впечатления и накратко за най-най-важното от Blizzcon.

GVS 074 – Blurred Memories: Burnout
December 07, 2015

Втората част на ударното наваксване на „Разкази от Рафта“, в което обсъждаме самия край на 2005 година, припомняйки си стряскащи факти. За много от тях паралелът с края на 2015 година е доста уместен и поражда още по-стряскащи въпроси.

GVS 073 – Blurred Memories
December 06, 2015

Ударно наваксване на нашите „Разкази от Рафта“, с които се връщаме 10 години назад във времето в 2005 година. Епизод, който е престъпен по същата логика, по която е престъпно 10 години по-късно Бойко Борисов да ни козирува от корици на списания.

GVS 072 – The Three Taken Kings
October 18, 2015

Един епизод, посветен изцяло на Destiny: The Taken King. Играта, която взема почти цялото време на участниците, и епизодът, който накара техническият екип също да се вземе. Т.е. взимането е голямо, взимайте си и вие и си вземете The Taken King. И PS4.