Grønnhetstyranniet

Grønnhetstyranniet


#80 - «Planet of the Humans» m. Truls Gulowsen og Stein Leikanger

May 13, 2020

Michael Moore og Jeff Gibbs har laget en film om at fornybar energi suger og befolkningreduksjon er nødvendig. Eller? Vi tar debatten!

I denne episoden har vi invitert en som likte den kontroversielle dokumentaren "Planet of the Humans", og en som ikke likte den. Er budskapet misforstått? Er gjennomføringen elendig? Er filmen skadelig for miljødebatten? Kan du stole på informasjonen den presenterer?

Panelet: Truls Gulowsen (ikke fan av filmen) og Stein Leikanger (fan av filmen), samt programledere Anna Kvam (syntes den var litt kjedelig) og Lage Nøst (gav den terningkast 2).

Du finner filmen på YouTube.

Her kan du lese Truls' innlegg om den: https://energiogklima.no/kommentar/michael-moore-bommer-grovt/

Og her kan du lese Steins innlegg: https://www.harvestmagazine.no/pan/hvorfor-har-sa-mange-hort-og-sett-en-dokumentar-som-ikke-finnes?token=ZFTmaEJNaaLOzPHO7S2UEStYFFZfmz5g&fbclid=IwAR0QCKaU7urqwS74xRVkj1PhNxNsMqN-egE47phsUZ0QNhbZJa-F9bP9v7Q

Filter Nyheter har faktasjekket dokumentaren: https://filternyheter.no/logner-korrupsjon-og-befolkningskontroll-vi-sjekket-hypen-rundt-michael-moore-dokumentaren-planet-of-the-humans/