Nyfiken på: Good Relations Podcast

Nyfiken på: Good Relations Podcast


Latest Episodes

Nyfiken på: Björn Edlund
July 11, 2015

Björn Edlund, vd på Junibacken. En samtalets man, en ledare, som provocerar män i 45-årsåldern genom att han inte går igång på pengar eller är macho. Han diskuterar, ¨pratar och pratar¨, han är långsiktig och får både människor och företag att växa och...

Nyfiken på: Lovisa Lundmark
April 20, 2015

Lovisa Lundmark, Creative Director hos Kopparberg Invest, berättar en personlig och mångfacetterad historia om läs- och skrivsvårigheter, superhjältar med värdebaserade krafter och barnböcker.

Nyfiken på: Leif Josefsson
December 08, 2014

Leif Josefsson, elevstödjare på Igelstaskolan, berättar en inspirerande historia om hur han som 60-åring, efter en lång karriär inom IT-branschen tagit steget att göra sin andra karriär – denna gång inom grundskolan.

Nyfiken på: Tiina Ohlsson
July 22, 2014

Tiina Ohlsson, ordförande för Stiftelsen Peace & Love Foundation, bjuder in oss bakom kulisserna och delar med sig av tankarna bakom den utveckling och omstart som festivalen nu går igenom.

Nyfiken på: Maria Hamrefors
July 22, 2014

Maria Hamrefors, vd för Akademibokhandeln AB, delar med sig av sin historia och insikter om de utmaningar bokbranschen står inför den närmaste framtiden. Hur förändrar man samtidigt som man behöver behålla fokus på sin verksamhet och ta hand om kunderna?

Nyfiken på: Malin Söderberg
July 22, 2014

Malin Söderberg, Adjunkt på Karolinska institutet, Barnmorskeutbildningen, berättar om sitt arbete som bygger på en ny, naturligt grundad metod för fruktsamhetsbehandling. Något som kan vara till stor hjälp för de som vill – eller inte vill – bli befru...

Nyfiken på: Madeleine Hedenius
July 22, 2014

Madeleine Hedenius, senior fundraising consultant och ägare till Perfect Plan AB, delar med sig av sin väg från affärsjournalistik och marknadsföring till att som entreprenör arbeta med fundraising för välgörande ändamål.

Nyfiken på: Lena Bagge-Lindström
July 22, 2014

Lena Bagge-Lindström, kyrkomusiker, sångerska och körledare, berättar om kraften i sången och varför man ska våga sjunga – oavsett hur det låter. Vi får också höra om hennes upplevelse av cancerdiagnos, cellgiftbehandling och musikens värde för återhäm...

Nyfiken på: Ken Neptune
July 22, 2014

Ken Neptune, kommunikationskonsult och språkcoach, samtalar med oss om svenskar som kan men ändå känner obehag att tala engelska. Vad är egentligen hemligheten bakom att lära sig ett annat språk flytande?

Nyfiken på: Janique Svedberg
July 22, 2014

Janique Svedberg, grundare av Janique Svedberg Recovery Team, ger oss en färgstark berättelse om Springsteen-turneer, Broadwayshower, konstgallerier, svårt drogberoende, självförakt och vägen tillbaka.