Şehir Hikayeleri

Şehir Hikayeleri


Latest Episodes

3 Sene Sonra İstanbul! Bölüm 1: Gidiş Notları ve Göze Çarpan Farklar
January 28, 2022

Yeni sezonun ilk bölümünde Ediposis, 3 sene sonra ziyaret ettiği İstanbul'da yaşadıklarını Cebirci'ye anlatıyor. Gezinin ilk bölümünde, gidiş notlarını ve göze çarpan farkları dinliyoruz.

Bourbon Viskinin Diyarı Kentucky'den Selamlar / HKBU Podcast'ten Samet Anlatıyor
December 16, 2021

Hayat Kaçık Bir Uykudur Podcast'ten Samet, Cincinnati & Kentucky gezisinin Kentucky bölümünden izlenimlerini bu kaydımızda paylaştı. Viski tesislerinde başlayan yolculuğumuzda, kızarmış tavuğun peşine

Cincinnati Deresi, Böcekleri ve Birahaneleri - HKBU Samet Anlatıyor
October 15, 2021

Hayat Kaçık Bir Uykudur Podcast'ten Samet, Cincinnati & Kentucky gezisinin ilk bölümünden izlenimlerini bu kaydımızda paylaştı. Özgürlük nehrinden yeraltı meyhanelerine kadar birçok ilginç konuyu bu b

Arkası Gelmez Dertlerinin Mars Musktron - Hancı ve Cebirci Anlatıyor
September 17, 2021

DİKKAT! Bu bir deneysel bölümdür - Mars'ın başkenti Musktron'u ziyaret eden Hancı ve Cebirci, yolculukta başlarından geçenleri, Mars'ın dertlerini, gezilecek yerleri bizimle paylaştı. (Resim kaynağı:

Renklerin İçinde Mauritius Adası - Gezentibünye Ebru Anlatıyor
August 04, 2021

Birçok devletin sömürgesinden geçip nihayet huzuru bulan renklerin ülkesi Mauritius adasını Gezentibünye Ebru anlatıyor.

Sacramento'nun Chico'su - San Francisco'yu HKBU Samet Anlatıyor
June 19, 2021

California'nın başkenti Sacramento'yu ve çevresinde gezilecek görülecek yerleri Hayat Kaçık Bir Uykudur podcastinden Samet anlattı. Los Angeles'tan Oregon'a kadar uzandığımız bölümümüzde, California'nın bel kemiği çiftçileri de anmadan geçmedik.

İstanbul Fatih'i Yeniden Keşfetmek - Cebirci & Hancı Anlatıyor
May 30, 2021

Türkiye'den bir bölgeyi ilk kez anlattığımız bu bölümümüzde, yurt içi hikayelerimize İstanbul ve Fatih'le başlıyoruz. Topkapı surlarından Aksaray'a kadar uzanıyoruz ve konuklarımız Cebirci & Hancı ile birlikte adım adım Fatih'i anlatıyoruz.

Torino Milano Çikolata - Müjdat Anlatıyor
May 20, 2021

Boş Yapma Enstitüsü'nden Müjdat, İtalya'daki Erasmus günlerini anlatıyor.

Karantina Biterken Londra & İngiltere
April 10, 2021

İngiltere karantinanın sonuna gelip sürü bağışıklığı eşiğine ulaşırken, bir yıldır geçen karantina süreçlerini, kısıtlamaları ve izlenimleri Cebirci'yle konuşuyoruz.

Roma Yedi Tepe - İtalya'da Öğrencilik
March 31, 2021

Fiasco Podcast'ten konuklarımız Devin ve Orkun, Roma ve İtalya hikayelerini anlatıyor.