Digitaliserat

Digitaliserat


Pod #15 – En sommarpodd om att stötta IT-beslutsfattare

July 06, 2016

Hur kan vi som värdeadderande IT-distributör addera värde i IT-leveransen? Vad är historien bakom Digitaliserat.nu och varför valde vi att utöka vår kunskapsportal med en podcast? I det här sommaravsnittet reflekterar jag och vår moderator Lars Dahlberg över Digitaliserats första tid. Hur initiativet startade och hur framtidens strategi ser ut. Vi pratar om uppdraget att stötta den allt mer digitalt pålästa IT-beslutsfattaren i IT-djungeln när rollerna suddas ut och allt fler individer äger en del av IT-budgeten.
Som marknadsansvarig för Pedabs kunskapsportal Digitaliserat har jag ett strategiskt uppdrag att stötta de IT-beslutsfattare som vill bli upplysta om möjligheterna bakom vår tids omfattande digitalisering.  Genom vår kunskapsportal Digitaliserat.nu sprider vi kunskap och information om den just nu pågående digitala transformationen. Vi står mitt emellan leverantörer och partners för att förmedla värdefull expertis som berör digitaliseringsfrågor av olika slag. Med portalens hjälp vill vi låta de som söker hitta information kring IT-branschens tydligaste digitaliseringstrender. Vi vill lyfta fram de lösningar som ligger bakom på ett spännande sätt och berätta historien om de som hjälper till med det praktiska och hjälper till i digitaliseringsprocessen.
Vår podcast som är en del av det uppdraget, har varit levande i 5 månader och berör en rad olika teman, alla kopplade till den digitala transformationen. Det har varit riktigt roligt att få bygga upp en plattform där digitaliseringens inspiratörer kan komma till tals och berätta sin historia. Vi har haft nöjet att träffa experter från både leverantörsidan och partnersidan men även intervjuat slutkunder för att höra om deras unika digitaliseringsresa. Vi vill med detta sommaravsnitt tacka alla som varit delaktiga, alla ni som genom att bjuda på er unika kunskap och expertis hjälper oss lyfta digitaliseringen i ett nytt format till de som väljer att lyssna sig till IT-relaterat content. Vi vill självklart också tacka alla som lyssnar och hoppas att ni väljer att hålla er uppdaterade genom vår kanal även i framtiden.
Nu tar vi ett litet sommaruppehåll men vi kommer tillbaka i höst med nya spännande avsnitt. Prenumerera på bloggen för att hålla dig uppdaterad och har du inte redan gjort så, lyssna gärna på våra tidigare avsnitt när du får tillfälle.
Trevlig sommar önskar Digitaliserat!
 
Sara Alvin Hansson
Alliance Marketing Manager, Pedab Sweden
Marknadsansvarig Digitaliserat.nu