CPod.Co

CPod.Co


Моя дружина підсіла на тренд і зробила тест на аналіз ДНК. Тож, я собі тридцять років вважав, що вона має турецьких предків, а виявилося, що просто українка, – так жартує Геннадій Каніщенко (СРД)

December 23, 2016

Киянин Геннадій Каніщенко каже, якби не народився українським патріотом, то став би італійцем ))) Так само прихильницею італійських ландшафтів є його дружина Галина Каніщенко.
Удвох вони об’їздили чимало італійських міст і містечок, і тепер неодмінно щороку навідуються у знайомі місця. Подружжя Каніщенків, ніколи не вдовольняються лише враженнями від архітектурних пам’яток, а прагнуть глибше пізнати побут і традиції інших народів.
Уже тридцять років, вони прихильники мандрівного відпочинку.
А нині, їхня родина під враженнями неочікуваного сімейного відкриття. “Моя дружина, під впливом маямівських подруг, захопилася американським трендом і зробила тест на аналіз ДНК. Тож, я собі тридцять років вважав, що вона має турецьких та персидських, єврейських і російських предків, а ось виявилося, що Галина – на 90% українка з центральноєвропейських регіонів: західна Україна, Польща, Литва. Трохи є від німців. 10% англійців. І раптом 2% – корейців. І вона зовсім не єврейка, і на жоден відсоток не росіянка…”, розповів пан Геннадій.
Пані Галина агітує й чоловіка пройти такий ДНК-тест, але він поки відмовляється. “А раптом, я взагалі не українець, а мандрівний циган?” – жартує Геннадій Каніщенко.
2016 10 29_srd_gennady_kanishchenko