Cinema Brewers – Craft beer from movie classics.

Cinema Brewers – Craft beer from movie classics.


Latest Episodes

Hanneke Groenteman en nervositeit
January 21, 2019

Finbarr krijg les over hoe een goed interview te doen van Hanneke Groenteman. Hij wordt bevestigd in nieuwsgierigheid. En waarom is deze podcast? Ego? Wie luistert er eigenlijk? En maakt het uit? Nooit vragen naar de overtreffende trap!

Slechte mensen
January 06, 2019

Finbarr droogt op na de Kerstdagen met alcoholvrij bier en gaat aan de slag met anti helden waaronder bijvoorbeeld Walter White van Breaking Bad. Het begrip voor kwade mensen is groter dan je denkt! En een prachtig cadeau van Martijn.

Rick Kempen over leven
December 30, 2018

Martijn en Finbarr duiken de diepte in met Rick Kempen, dé bier connaisseur / sommelier, en het bier-geweten van Bier en Co. Ontdek de complexe lagen van zijn bruisende leven met moeilijke vragen en makkelijke antwoorden en andersom.

Vanessa Henneman in het kunstenaarsgezin
December 23, 2018

Een interview met top talent agent Vanessa Henneman: hoe is het om op te groeien in een kunstenaarsgezin? #metoo komt aan bod, hoe maken we de Nederlandse film beter? En over het bootje van grote liefde Daniel Boissevain.

Lelijkheid
December 18, 2018

Martijn grijpt terug op de opmerking van Finbarr over het wel of niet kijken naar de Woody Allen met een vergelijking naar De Cosby Show. Waar sla jij pakkende teksten op? En mag je nog kijken naar iets wat je in je jeugd een vorm...

Cinema Brewer PodCast aflevering 1
November 03, 2018

Bier, film en de leven; eclectische podcast met bier en film als portaal naar het bestaan! Soms een interview, soms gelul, soms heel vaak, soms niet, soms Finbarr, soms Martijn, soms allebei, altijd Cinema Brewers.