Mediano bulibold

Mediano bulibold


bulipod ep. 13 – Transfers og tendenser i Bundesligaen

September 04, 2015

Vi er klar med sæsonens første omgang bulipod, vores podcast om tysk fodbold. Panelet diskuterer selvfølgelig sommerens transfervindue, de første spæde tendenser i Bundesligaen samt lidt om det tyske landshold, hvor der - måske, måske ikke - er plads til danske Jannik Vestergaard.

Hvorfor blev transfervinduet så hektisk i år? Hvem kom bedst ud af det, og hvem gjorde det knap så godt? Det svarer panelet på, ligesom vi selvfølgelig vender Pierre-Emile Højbjergs skifte til Schalke (og ikke Bayer Leverkusen) og Vestergaards ikke-skifte i Werder Bremen.

I podcastens anden del vender vi blikket mod de første par runder i Bundesligaen: hvad har Thomas Tuchel gjort ved Dortmund, hvad sker der i Gladbach, og er det slut med centerforsvarere i Bayern München? Hør desuden panelets bud på nedrykningskandidaterne.

Til slut vender vi kort det tyske landshold og de kræfter, der muligvis skal tage over for Lahm og måske Schweinsteiger. Og nå ja, så var der jo lige den med Jannik Vestergaard: er han god nok til det tyske landshold (og det danske)?

Lyt med her på siden eller iTunes.