Mediano bulibold

Mediano bulibold


Podcast: bulipod ep. 6: CL & EL, St. Pauli og 2. Bundesliga samt Bundesliga-topscorere

December 20, 2014

Sjette episode af bulibold.dks podcast om tysk fodbold, bulipod, er ude nu. Lyt med og hør om CL- og EL-lodtrækningerne, St. Paulis nedtur og uforudsete tophold i 2. Bundesliga, samt en anderledes topscorerliste i Bundesligaen.

Der er trukket lod til slutspillet i både Champions League og Europa League. Tyskland har fire hold med i den bedste europæiske turnering: Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen samt to i EL: Wolfsburg og Borussia Mönchengladbach. Men hvordan står de over for deres respektive modstandere og hvad er succeskriterierne i de to turneringer?

I 2. Bundesliga ligger kultklubben St. Pauli i bunden af tabellen og har netop skiftet ud på træner- og sportsdirektørposten. Hvad sker der i klubben? Hvorfor er den så kendt? Er det virkelig en hipster-darling?

Hvordan står det til i toppen af 2. Bundesliga? Er RB Leipzig og Yussuf Poulsen gået i stå og må misse oprykningen, og hvad dælen laver Ingolstadt 04 og Darmstadt i toppen af tabellen?

Til sidst vender vi blikket på en anderledes tysk topscorerliste, der er domineret af kantspillere og offensive midtbanefolk. Hvor er fuldblodsangriberne henne og har DFB's udviklingsstrategi slået fejl?

Vært: Nicolai Lisberg

Panel: Martin Krag og Martin Davidsen (Tipsbladet)

Abonnér i iTunes!

Du kan også abonnere via en RSS-læser:

 Subscribe in a reader

Eller blot høre afsnittet her på siden eller downloade det til din computer: