Mediano bulibold

Mediano bulibold


Podcast: Bulipod – vol 5: Gladbach i Champions League og farvel til Bendtner?

November 07, 2014

Mens de traditionelle top 4 hold som Leverkusen, Schalke og Dortmund alle kæmper for at finde fodfæste, så er der et anderledes drive over det, som Wolfsburg har gang i. Plastik-klubben uden fans og med en speciel omgåelse af 50+1 reglen ligner lige nu et godt bud på en Champions League deltager næste år.

Panelet ser nærmere på folkevognsklubben og ikke mindst Nicklas Bendtners fremtid på holdet. For vi var hurtige her på redaktionen til at hylde Wolfsburg for deres indkøb af Bendtner i sommers og spåede gode præstationer og minimum ti sæsonmål fra danskeren, men indtil videre er det hverken blevet til gode præstationer eller mål. Hør hvorfor det er gået så galt for landsholdsangriberen. (NB: Podcasten er optaget før NB3 lynede to gange for Wolfsburg i Europa League og gjorde panelet til skamme!)

En anden Champions League kandidat er Gladbach. Lucien Favres tropper er kun en kamp fra at tangere klubrekorden for flest kampe uden nederlag. Vi ser på den forvandling "Die Fohlen" har gennemgået de seneste par år og kigger lidt nærmere på deres indkøbspolitik.

Endelig så runder vi også ballon d'Or. Prisen som vi elsker at hidse os op over. Vi giver Ronaldo trofæet, men panelet kommer med deres bud på, hvilke Bundesliga-spillere der fortjener en plads i top 3.

Vært: Nicolai Lisberg

Panel: Martin Krag og Arnela Muminović

Abonnér i iTunes!

Du kan også abonnere via en RSS-læser:

 Subscribe in a reader

Eller blot høre afsnittet her på siden eller downloade det til din computer: