Brettspill med Takras

Brettspill med Takras


Latest Episodes

Episode #257 – Abyss
October 06, 2016

Filmen Abyss var strålende og holder stand i dag. Dette spillet tar oss ned i dypet, men ikke som i filmen. Oppdag flotte landskap og skapninger, mens du prøver å få innflytelse blant de ledende skikkelsene og samler mest poeng og ære til slutt.

Episode #256 – Mansions of Madness Second Edition
September 26, 2016

Noe mystisk er i ferde denne mørke og stormfulle kvelden. Du og noen kolleger drar for å undersøke, men transporten feiler ved ankomst og dere kommer ikke hjem. Et stort herskapshus er eneste ly å få, men ting er ikke som det burde være.

Episode #255 – Scythe
September 24, 2016

Wow. Bare... wow. Dette spillet har så stor produksjonsverdi at jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Rent visuelt sett er dette 10/10, glatt. Flott grafikk, kjempestilige komponenter og gjennomført utseende over hele ramma.

Episode #254 – Specter Ops
September 15, 2016

Alarm! Vi har oppdaget en inntrenger i fabrikken vår. Send de beste vaktene våre på jakt og stopp denne skurken. Det er en ekte katt og mus-lek, men musen, den gjemmer seg godt i skyggene. Hvilken side velger du, og er du listig nok?

Episode #253 – Blood Rage
September 09, 2016

Har du noen gang følt deg så sinna at du føler blode koke inni deg? På tide å slippe det løs! Dra på plyndretokt i Midgard, drep vikinger og bli drept selv, for så å bli hentet av Valkyrier og brakt til de evige jaktmarker i Valhall!

Episode #252 – Kill the King
September 06, 2016

Kill the king 2-2 60m 13+ Gamezone.no: Søk Kongeriket er svakt, men kongen gjør ikke noe med det. Mange mener at kongen har blitt gal og ikke lenger bryr seg om sitt kongerike. Det er på tide med et skifte av ledelsen. Drep kongen!

Episode #251 – Citadels
September 02, 2016

Jasså, du ønsker å bygge den beste bydelen? Ok, her har du det du trenger: arkitekt, kjøpmenn, biskop, kniv i ryggen...

Episode #250 – Grunnleggende maling med Takras
August 20, 2016

Heisann! Har du noen spill med flotte miniatyrer som bare blekner av å være helt grå og plastikk-farget? Du har helt sikkert hatt lyst å gjøre noe med det, men tenker: «jeg kan ikke male» eller «jeg kommer bare til å ødelegge spillet». Tenk igjen!

Episode #249 – Landet er i krise! Vi sjekker ut Crisis
July 14, 2016

Landet var en gang et av de største og mer velstående land i verden, men etter noen kjappe feiltakelser av landets ledere, har landet gått nær konkurs. Nå er det opp til deg å gjenopprette landet til sitt forrige nivå, men du må nok slåss om ressursene.

Episode #248 – Vikings: The Board Game
July 07, 2016

Ragnarr Loðbrók har blitt den nye jarl og jobber seg fort opp i popularitet. Hvis du hadde vært i hans verden, hadde du kunne gjort det bedre? Bevis deg for deres nåværende jarl. Dra ut på tokter, handelsreiser og oppdag nye land og nye verdener.