Beszélő kockák

Beszélő kockák


64. - A gátra ügyeljetek, ürgén, vakondon pedig ott legyen a szemetek!

September 08, 2020

Hatvannegyedik rész, amelyből megtudjuk, hogy a Beszélő kockák nem ismerik és kiszámolni sem tudják a kettő hatványait, valamint kiderül, hogy a kis hazánkban és a világban zajló események ismét meghiúsítják azon igyekezetüket, hogy visszatérjenek a langymeleg lábvíz kocka témáikhoz. Jelen esetben a zavaró körülmények: az Index szerkesztőségének felmondása meg a kínai időjárás. Geri felvázolja az Index történetét a dotcom lufi kipukkanása óta napjainkig, András mennydörög, Gábor pedig jelenti, hogy a Jangce felső folyásán árad, az alsó folyásán szintén, hajóvonták pedig nincsenek.

A felvétel Geri távozása után röviddel abbamarad, mert a Kína és India közti határ kérdéskörében Andrásnak és Gábornak nem sikerült közelíteni álláspontjaikat ami Gábornál lila köd leereszkedéséhez vezetett és a finomság határát átlépő módon emelte fel hangját amit a szokásosnál is hosszabb végtelen körmondatokkal súlyosbított.

A kulisszák mögött: szerencsére András türelmének és úriemberségének köszönhetően azért a végén tiszta víz került a pohárba.