Astetta parempi elämä Podcast

Astetta parempi elämä Podcast


Latest Episodes

79: Miten Michelangelo liittyy päivittäiseen elämäämme
August 05, 2020

Tällä kertaa podcast-jaksossa kenties hieman erikoiselta kuulostava aihe. Juttelen jaksossa sinulle nimittäin siitä, millä tavalla Michelangelo (1475-1564) liittyy päivittäiseen elämäämme.

78: 3 tapaa suhtautua kritiikkiin (vain yksi toimii!)
July 29, 2020

Tässä podcast-jaksossa kerron kolmesta tavasta suhtautua kritiikkiin. Vain yksi näistä oikeasti toimii.  

77: Miksi ja miten tyhjennän säännöllisesti aivoni
July 22, 2020

Tämä voi kuulostaa vähän erikoiselta, mutta tyhjennän säännöllisesti aivoni. Tässä jaksossa kerron miten ja miksi.

76: Estävätkö sääntösi hyvinvointiasi
July 15, 2020

Tässä podcast-jaksossa puheenaiheena säännöt, ja se, miten saatamme rajoittaa omaa hyvinvointiamme noudattamalla itselle asettamiamme sääntöjä turhan tiukasti.

75: Rajoitatko itseäsi tällä melko yleisellä tavalla
July 08, 2020

Tein tässä vastikään videon, jossa juttelin melko yleiseltä vaikuttavasta tavasta, jonka koen rajoittavan monia meistä tarpeettomasti. Tässä podcast-jaksossa kerron, mikä tällainen tapa on ja mitä ehdottaisin sen sijaan sinun tekevän.  

74: Miksi toisten uskomuksia on helpompi tunnistaa kuin omia
July 01, 2020

Jännä juttu uskomuksiin liittyen: Miksi niitä on paljon helpompaa usein huomata muiden puheesta kuin omasta ajattelusta? Entä mitä ehdotan sinun tutkailevan, kun huomaat jonkun ajattelevan hyvin toisella tavalla kuin itse ajattelet?

73: Leikki aikuisen elämässä
June 17, 2020

Leikki aikuisen elämässä… Mitä hyötyä on leikistä, leikkimielisyydestä ja ns. lapsenomaisesta uteliaisuudesta aikuisille? Miten leikkimielisyyttä voisi omaan elämään lisätä?

72: Läsnäolon vahvistaminen
June 10, 2020

Puheenaiheena tässä podcast-jaksossa läsnäolo ja sen vahvistaminen. Kerron sinulle, mikä yllätyksekseni vahvisti läsnäolotaitoa omalla kohdallani ja muutamia muita ideoita, miten voit  harjoitella ja vahvistaa läsnäolon taitoa.

71: Päätöksistä ja valinnoista
June 03, 2020

Miten tehdä hyviä valintoja? Miten tehdä ns. oikeita päätöksiä? Päätösten ja valintojen tekeminen usein mietityttää. Menneisyydessä tehdyt päätökset voi harmittaa, jos nykyhetkestä käsin ne näyttävät ”vääriltä”.

70: Miksi uutisten seuraamista kannattaa rajoittaa
May 27, 2020

Miksi uutisten seuraamista kannattaa rajoittaa? Mikä uutisissa on omiaan ylläpitämään/lisäämään ahdistusta? Mitä pelkäsin, kun lopetin TV:n katsomisen ja uutissivustojen seuraamisen? Näistä aiheista puhun tässä podcast-jaksossa.