Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 115: 10+1 τραγούδια με γυναικείο όνομα

March 05, 2024

Η γυναίκα έχει εμπνεύσει και έχει υπάρξει βασική πρωταγωνίστρια στις δημιουργίες Τέχνης. Όσον αφορά στα τραγούδια, γυναικεία ονόματα από ηρωίδες που εγείρουν έρωτες και πάθη έχουν υμνηθεί – είτε πίσω από αυτά υπάρχουν ιστορίες πραγματικές (συνήθως του εκάστοτε στιχουργού) είτε αποτελούν δημιουργία φαντασίας!


Το Art Podcast #115 είναι η επιλογή τέτοιων πολύ αγαπημένων τραγουδιών που παρουσιάζει η Γιώτα Τσιμπρικίδου κάνοντας την Ρίτα, την Ελένη, την Ευλαμπία και την Άννα μεταξύ άλλων να χαρούν που έχει γραφτεί τουλάχιστον ένα τραγούδι με το όνομά τους! Οι αδελφοί Κατσιμίχα, ο Βασίλης Καζούλης, ο Πασχάλης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Κώστας Μακεδόνας συναντούν την Αρλέτα, την Άννα Βίσση, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Αντώνη Καλογιάννη σε ένα «σφηνάκι» επεισόδιο Art Podcast τόσο μελωδικό, τόσο απολαυστικό και τόσο γυναικείο…


Ακούστε και αφιερώστε με νόημα…με την υποστήριξη των Κέντρων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Ιάκεντρο. Διεθνώς αναγνωρισμένη και διαχρονικά εγγυημένη πρόταση στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό – σε Θεσσαλονίκη  και Αθήνα.