Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 94: Μαρία Παναγοπούλου

July 07, 2023

Η Μαρία Παναγοπούλου έχει συστηθεί συγγραφικά από το 2017, έχει κερδίσει το κοινό της, έχει ήδη διανύσει τη δημοσιογραφική της πορεία και τώρα με αφορμή το νέο της βιβλίο «Οι γυναίκες δεν κλαίνε» είναι καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #94.


Καταγράφει αληθινές ιστορίες και τις «δίνει» στους αναγνώστες της με τρόπο απολαυστικό – στο τελευταίο της βιβλίο μάλιστα καταπιάνεται με ένα θέμα που στην Ελλάδα ακόμη δεν το γνωρίζουμε καλά. Τι είναι το stalking; Ποια είναι η κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τον θαυμαστή από τον stalker; Υπάρχει σχετική νομοθεσία στη χώρα μας για να προστατέψει τα εν δυνάμει θύματα; Τι κάνουμε αν στο περιβάλλον μας έχουμε κάποιον stalker; Πολλές οι απορίες στις οποίες δίνονται απαντήσεις μέσα από την περιπέτεια που στιγμάτισε τη ζωή της «Μπιάνκα» – μια κοπέλα που η συγγραφέας έζησε από κοντά για να καταφέρει να υπογράψει ένα βιβλίο τόσο ρεαλιστικό!



Η Μαρία Παναγοπούλου λέει αλήθειες και έχει μια υπέροχη αμεσότητα…γνωρίστε την καλύτερα με την υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός – η ζωή σε βιβλία!