Allsvenskans officiella podcast Allsvenskan.se

Allsvenskans officiella podcast Allsvenskan.se


#57 – ”Precis vad serieledarna behöver”

August 18, 2015

Omgång 20 är färdigspelad och återigen bjöds vi på en rad spännande matcher i såväl toppen som botten. Fredrik Janlind (Fotbollskanalen) och Elena Lövholm (SVT) är med i Allsvenskans podcast och pratar om matcherna som varit. 

En dramatisk kvittering i östgötaderbyt, IF Elfsborg-seger i toppmötet mot Djurgården, sent segermål för Hammarby i "måstematchen" mot Falkenberg, hattrick av Sören Rieks mot BK Häcken och tredje raka trepoängaren för GIF Sundsvall. Omgång 20 bjöd på en rad intressanta händelser som alla diskuteras i denna veckas avsnitt av Allsvenskans podcast.

– Jag skulle vilja fria Sundsvall från bottenstriden. För har man gjort en sådan här uppryckning har man visat att man hör hemma i Allsvenskan, säger Elena Lövholm apropå nykomlingens formtopp.

Förutom att gå igenom samtliga matcher från omgång 20 så listar panelen också sommarens bästa värvningar. Etta på Fredik Janlinds lista är IFK Göteborgs nya mittfältare Mads Albaek.

– Han kommer dominera ännu mer och är precis vad serieledarna behöver. Har en enorm vänsterfot och hade platsat i alla lag i Allsvenskan, säger han.

Använd hashtagen #allpodd på Twitter eller mejla programledaren Adam Kalin på adam.kalin@svenskelitfotboll.se om du har feedback på programmet.

Avsnittet finns också på iTunes. Lyssna/prenumerera här.
RSS: http://www.allsvenskan.se/feed/podcast