Luxfunk Radio PODCAST zeneletöltés - Magyar

Luxfunk Radio PODCAST zeneletöltés - Magyar


Letöltés: R.I.P. Prince mix vol.2 – Big Mo a Luxfunk Blackmixben

May 06, 2016

(http://www.luxfunkradio.com/hu/wp-content/uploads/2016/05/princepodcast2.screenshot-258x145.jpg)Prince-nél kevés sokoldalúbb művészt ismerhettünk. Nem csak a slágereire kaptuk és kapjuk fel a fejünket; a kevésbé ismert zenéi is kincsesbányák rajongói számára. A Luxfunk Blackmixben Big Mo erre ösztönösen ráérzett.

Az előző R.I.P. Prince podcastunkat Big Mo a Herceg legnépszerűbb slágereiből állította össze. Ebben a következő részben a csemegékre éhes Funky-arcoknak kedvez. Ebbe a részbe - egy-két  kivételtől eltekintve - oyan dalokat válogatott, amelyeket ritkábban hallhattunk, ha Prince neve szóba került. Persze felcsendülnek a Purple Rainhez hasonló slágerek is, hiszen Big Mo az 1982-es daloktól egészen a 2015-ös év terméséig, mindenből szemezgetett, egy olyan válogatásban, amelyet így még biztosan nem hallottatok! A Herceg különleges színe volt az elmúlt 40 évnek. Ez a Luxfunk Blackmix méltó búcsú Tőle. Nyugodj békében!

A Luxfunk Blackmix (http://www.luxfunkradio.com/hu/show-radiomusor/blackmix-libabor/) archívumból hallgasd meg vagy töltsd le Big Mo a R.I.P. Prince mix vol.2 mixét!