Eventyr for begyndere - Plug & Play

Eventyr for begyndere - Plug & Play


Eventyr for begyndere - plug & Play. Kør Tuk Tuk gennem Sri Lanka Sæson 1 #2

April 06, 2024

“Eventyr for begyndere - plug & play” er en podcast om, hvordan man får mere rejsemod og på sine rejser og ferier kommer ud på større eventyr med unikke rejseoplevelser væk fra masseturismen. Podcasten drives af podcaster, voiceover og foredragsholder Mille Sjøgren og forfatter og videnskabsjournalist Kristian Sjøgren. Begge er de freelancere og eventyrere og har rejst verden rundt med deres børn i mange år. Et af de spørgsmål, som de oftest får stillet er: Hvordan får i sådan nogle vilde oplevelser? Derfor er podcasten nu en realitet, og vi håber du får dine helt egne unikke eventyr.

I dag handler podcasten om at køre gennem Sri Lanka i din egen lejet Tuk Tuk, og hvilke helt unikke oplevelser du kan få ved at se landet på denne måde. Vi guider dig og inspirerer dig med sjove historier om, hvordan vi blev jagtet af en vild hanelefant og inviteret til te i junglen hos en munk.


Du får du 5 tips til oplevelser, som du kan bruge til din næste rejse. Oplevelser du ikke kan google dig til eller finde på Tripadvisor.


Og ja så får du en plug & Play - sådan gør du for at få de unikke oplevelser. Du kan hente vores gratis PDF lige her. med alt du skal vide, og alt det vi nævner i podcasten.

Podcasten er sponsoreret i samarbejde med rejsrejsrejs, danmarks største rejsemagasin.


Følg med os på insta @millemum, hvis du vil vælge hvilke land, vi skal tale om næste gang.

God fornøjelse.

Kh

M&C