Eventyr for begyndere - Plug & Play

Eventyr for begyndere - Plug & Play


Eventyr for begyndere - plug & Play. Backpacking i Thailand Sæson 1 #1

March 29, 2024

Premiere på:

“Eventyr for begyndere – plug & play” er en podcast om, hvordan man får mere rejsemod og på sine rejser og ferier kommer ud på større eventyr med unikke rejseoplevelser væk fra masseturismen. Podcasten drives af podcaster, voiceover og foredragsholder Mille Sjøgren og forfatter og videnskabsjournalist Kristian Sjøgren. Begge er de freelancere og eventyrere og har rejst verden rundt med deres børn i mange år. Et af de spørgsmål, som de oftest får stillet er: Hvordan får i sådan nogle vilde oplevelser? Derfor er podcasten nu en realitet, og vi håber du får dine helt egne unikke eventyr.


I dag handler det om at backpacke i Thailand og hvilke unikke oplevelser man kan få, når man tager backpacken på ryggen uden en plan.

Vi giver dig fordelene ved nord og syd, og tager en filosofisk snak om hvad backpacking i Thailand kan og hvordan du får de fede autentiske oplevelser. Vi guider dig, og inspirerer dig med sjove historier fra vores egne rejser og til sidst får du vores plug & Play - sådan gør du hvis du skal afsted i morgen.

Du kan hente den gratis PDF her. Så du får alle guldkornene på skrift.


https://millespeak.dk/podcast-eventyr-for-begyndere-plug-play/


God rejselyst

M&K