Festivalpodden

Festivalpodden


Latest Episodes

Festivalpodden: Episod 266 – Coldplay the movie
May 30, 2018

I detta avsnittet: Lektion 2 i Carros mens-skola! Roskilde Talks! Och vad händer när Linus och Carro längtar tillbaka till sina allra första livespelningar? VÅGA LYSSNA era dårar. Foto: Tom Jerry Boman Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksa...

Festivalpodden: Episod 265 – 2004
May 23, 2018

I detta avsnittet: Popagandas line up får oss att drömma oss tillbaka till 2004. Och hur gick det egentligen bakom kulisserna på Nyhetsmorgon-besöket? DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn.

Festivalpodden: Episod 264 – Sittande publik
May 16, 2018

I detta avsnittet: Linus förfäras av bristen på näthat, och går Carros festivalsinne att rädda när hon anammat sin inre tant? Hur mår Stockholms parkliv, jämfört med Malmös? DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn...

Festivalpodden: Episod 263 – Eminem-effekten
May 09, 2018

I detta avsnittet: Vad är Eminem-effekten för något? Och vad är det egentligen för fruktansvärd nyhet Linus har att meddela för Carro? DET! Och mycket mer hör ni i veckans avsnitt! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn.

Festivalpodden: Episod 262 – “Nu är det festival, din jävel”
May 02, 2018

I detta avsnittet: Är det värt 8 miljoner kronor att gå på festival och se Slayer? Varför tror Linus att Emmaboda kommer knäcka Nordman, och vad håller Kanye West egentligen på med? Plus: PREMIÄR för vår nya jingel av Hundhimlen! DET! Och mycket mer!

Festivalpodden: Episod 261 – Tim
April 25, 2018

I detta avsnittet: Vi minns Tim “Avicii” Bergling. Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn. Det innebär att ni numera även kan lyssna på avsnittet via deras hemsida. Det gör ni HÄR Ni hittar också avsnittet på iTunes,

Festivalpodden: Episod 260 – Förlovningen
April 18, 2018

I detta avsnittet: Hur mår egentligen nyförlovade Carro? Hur mår egentligen Coachella Festival? Hur mår egentligen Magnus Olsson? DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn.

Festivalpodden: Episod 259 – Spy i kors
April 11, 2018

I detta avsnittet: Vad fan hände när Festivalpodden gästade Nyhetsmorgon? Och varför är Cardi B ofestivalig när hon ställer in sin Roskildespelning? Svaren får ni i veckans avsnitt! DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiks...

Festivalpodden: Episod 258 – Eilert
April 05, 2018

I detta avsnittet: Linus och Carro sörjer partypinglan Lill-Babs, hittar en gemensam jättekonstig fobi och kollar stora Roskildesläppet i realtid! DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn.

Festivalpodden: Episod 257 – “Återföreningen”
March 28, 2018

I detta avsnittet: Kan man verkligen kalla tre snubbar vid samma DJ-bås för en återförening? DET! Och mycket mer! Festivalpodden är en del av Sveriges bästa musiksajt Hymn. Det innebär att ni numera även kan lyssna på avsnittet via deras hemsida.