Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


4X MONT VENTOUX, EEN DROOM' Terugblik vanaf de Mont Ventoux - THE CYCLING DREAM PODCAST #9

July 20, 2024

The Cycling Dream is ons nieuwe avontuur waarbij wij, Marnick Rekker, Niels van Ekeren en Jeffrey Wiese de theorie omzetten in de praktijk. In dit avontuur volgen wij onze wielerdromen en nemen we jou als luisteraar mee tijdens de gekste uitdagingen.


In de deze podcast terugblik van The Cycling Dream vertelt Jeffrey Wiese over zijn ervaringen tijdens het beklimmen van de Mont Ventoux. Want hoe zwaar is het om niet één, niet twee, maar vier keer deze berg te moeten trotseren? Een uitdaging die niet voor vele wielrenners is weggelegd. De berg waar het fietsen ooit voor Jeffrey begon, is nu officieel van de bucketlist. In deze terugblik hoor je alle verhalen van voor en achter de camera. Luister mee en ontdek hoe Jeffrey dit avontuur heeft beleefd.


The Cycling Dream is een YouTube- & podcastserie waarbij je in meerdere afleveringen wordt meegenomen in onze avonturen rondom onze fietsdroom. De YouTube serie is vanaf juni te zien op ons YouTube kanaal.


YouTube: https://www.youtube.com/@WatAlsDeWielerpodcast

Instagram: https://www.instagram.com/watalsdewielerpodcast/

Website: https://www.watalsdepodcast.nl


Het bericht 4X MONT VENTOUX, EEN DROOM’ Terugblik vanaf de Mont Ventoux – THE CYCLING DREAM PODCAST #9 verscheen eerst op Wat als De wielerpodcast.


loaded