Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


1500 man en Niels in Granfondo Vosges: Zal hij de top 100 halen? #8 The Cycling Dream

July 13, 2024

The Cycling Dream is ons nieuwe avontuur waarbij wij, Marnick Rekker, Niels van Ekeren en Jeffrey Wiese de theorie omzetten in de praktijk. In dit avontuur volgen wij onze wielerdromen en nemen we jou als luisteraar mee tijdens de gekste uitdagingen.


In de deze aflevering van The Cycling Dream staat Niels van Ekeren (ex-semiprof) aan de start van de Granfondo Vosges. Een koers over 175 kilometer dwars door de Franse Vogezen met maar liefst 3500 hoogtemeters. Zijn doel? Top 100 rijden en zich kwalificeren voor het WK Granfondo in Denemarken. Zal hij klaar zijn voor deze enorme uitdaging? Luister mee en ontdek hoe Niels alles geeft om zijn top 100 te bereiken.


The Cycling Dream is een YouTube- & podcastserie waarbij je in meerdere afleveringen wordt meegenomen in onze avonturen rondom onze fietsdroom. De YouTube serie is vanaf juni te zien op ons YouTube kanaal.


YouTube: https://www.youtube.com/@WatAlsDeWielerpodcast

Instagram: https://www.instagram.com/watalsdewielerpodcast/

Website: https://www.watalsdepodcast.nl


Het bericht 1500 man en Niels in Granfondo Vosges: Zal hij de top 100 halen? #8 The Cycling Dream verscheen eerst op Wat als De wielerpodcast.


loaded