Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Race tegen de bezemwagen: Haalt Marnick de finish? #7 The Cycling Dream

July 06, 2024

The Cycling Dream is ons nieuwe avontuur waarbij wij, Marnick Rekker, Niels van Ekeren en Jeffrey Wiese de theorie omzetten in de praktijk. In dit avontuur volgen wij onze wielerdromen en nemen we jou als luisteraar mee tijdens de gekste uitdagingen.


In deze aflevering blikken we terug op The Cycling Dream van Marnick. Voor het eerst in zijn leven staat hij aan de start van een ECHTE koers. De Luca Avesani Cycling Marathon in Verona is dan ook niet zomaar een koers. Met meer dan 2000 afgetrainde Italianen moet Marnick 115 kilometer en 2000 hoogtemeters overwinnen. Daarnaast geldt er een strakke tijdslimiet. Lig je te ver achter de eerste in de wedstrijd? Dan word je genadeloos door de bezemwagen gepasseerd en uit koers gehaald.

Marnick vertelt hoe hij zijn eerste wedstrijd heeft meegemaakt, terwijl Niels en Jeffrey hun verhaal delen over alle gebeurtenissen rondom de koers en het filmen ervan.

De grote vraag wordt eindelijk beantwoord…heeft Marnick zijn Cycling Dream gehaald?


The Cycling Dream is een YouTube- & podcastserie waarbij je in meerdere afleveringen wordt meegenomen in onze avonturen rondom onze fietsdroom. De YouTube serie is vanaf juni te zien op ons YouTube kanaal.


YouTube: https://www.youtube.com/@WatAlsDeWielerpodcast

Instagram: https://www.instagram.com/watalsdewielerpodcast/

Website: https://www.watalsdepodcast.nl


Het bericht Race tegen de bezemwagen: Haalt Marnick de finish? #7 The Cycling Dream verscheen eerst op Wat als De wielerpodcast.


loaded