IDEALIST.media

IDEALIST.media


Latest Episodes

Мирослав Гай о военных событиях прошлой зимы - Idealist.media
February 11, 2016

Мирослав Гай, глава благотворительного фонда «Мир и Ко», о том, какая на самом деле это война, о Дебальцево, значении АТО, “почтальонах войны”, передовой, героизме, легендах и подвигах, которые смогут понять и оценить только наши потомки.

Володимир Волковський про поняття нації - Idealist.media
February 11, 2016

Володимир Волковський, к.ф.н, історик, філософ, релігієзнавець, про поняття нації, нацизму та націоналізму, про етничну та політичну націю, про три українські нації, які створили і втратили українці протягом тисячі років.

Владимир Галика о трендах в диджитал маркетинге - Idealist.media
February 10, 2016

Владимир Галика, эксперт в диджитал маркетинге о диджитал-рынке, необходимости в стратегах и востребованности специалистов в Казахстане. «Сейчас клиент хочет глобальных, комплексных стратегий, а на рынке очень мало хороших стратегов»

«Паралелі» з Олександром Михельсоном (10.02.2016) - Idealist.media
February 10, 2016

Олександр Михельсон, журналіст, політичний оглядач у щотижневій історичній програмі про паралелі - визначні події цього тижня. Що сталося у ці дати десятиляття, століття чи рік тому. Цього тижня говоримо про Китайський Новий рік, Едуарда Завойовника,

Михайло Жернаков про судову реформу - Idealist.media
February 09, 2016

Михайло Жернаков, експерт, член Ради «Реанімаційного пакета реформ», про створення нового Верховного Суду, рекомендації європейских інституцій, ліквідацію вищих спеціалізованих судіві, високі зарплати і конкурсні набори.

Дмитро Якубовський про темну матерію - Idealist.media
February 09, 2016

Дмитро Якубовський, кандидат фізико-математичних наук, доступно про темну матерію - що це, чому її так називають, навіщо її досліджують. «Темна матерія важка, масивна,не розпадається мільярди років. І таких частинок ми наразі не знаємо»

Антон Гаук о культурной политике в Украине - Idealist.media
February 08, 2016

Антон Гаук, историк-этнолог, художник, про принципы формирования культурной политики в Украине и за рубежом и о том, что лучше - политика государственных структур или частных институций. «Для государства непонятно, что такое современное искусство» -

Игорь Гольфман о переменах в украинском шоу-бизнесе - Idealist.media
February 07, 2016

Игорь Гольфман, публицист, специалист по иудаистике, известен под псевдонимом Эзра Книжник, о ситуации в нашем шоу-бизнесе, о гастролерах, Майдане и российском продукте. «У нас не было не только энергетического суверенитета, но и культурного»

Кирилл Трантин. Неизвестные факты о животных в зоопарке - Idealist.media
February 07, 2016

Кирилл Трантин, директор Киевского зоопарка о том, почему фламинго розовые, о временах, когда зебры считались мифом, о пользе яка и старой птице, по легенде, видевшей Гитлера. «Животные в зоопарке, как правило,

Іван Семесюк про війну у культурному вимірі - Idealist.media
February 06, 2016

Іван Семесюк, художник, про війну, яка перейшла у культурний простір, про різні світогляди і про прагнення сучасних людей українського міста. «Ми до останнього не вірили, що війна почнеться, хоча здогадувалися, що так воно і буде. Мабуть,

loaded