IDEALIST.media

IDEALIST.media


Latest Episodes

Дмитро Чаплинський. Проект «lang-uk» — прорив у обробці україномовних текстів. - Idealist.media
July 10, 2016

Аудио-подкаст: -   - Дмитро Чаплинський про проект lang-uk - Є така галузь сучасних комп’ютерних технологій, котра займається роботою з натуральними текстами Natural Language Processing або скорчено NLP, у нас зазвичай NLP дещо інше називають,

Богдана Бабич: “Ми свій ліміт помилок вичерпали”
July 08, 2016

Минуло два роки після Майдану, і вже ми можемо підбивати підсумки, що вдалося, що не вдалося. Майдан запустив революційний процес, і поки цей процес не закінчиться, у нас в країні не буде стабільності і спокою.

Юрій Гоман про феодальну роздробленість Київської Русі - Idealist.media
July 07, 2016

Аудио-подкаст: -   - Юрій Гоман про феодальну роздрібненість Київської Русі - Феодальна роздрібненість - це особливий період в історії Київської Русі, взагалі, населення територій Східної Європи, як і в цілому Європи.

Айше Борсеитова: «Неправильно, когда вам сложно изучать английский» - Idealist.media
July 06, 2016

Аудио-подкаст: -   - Айше Борсеитова: "Неправильно, когда вам сложно изучать английский" - На самом деле, все не так сложно, как кажется. Английский - это один из простейших языков в мире, не просто так на нем говорит весь мир между собой.

Павел Казарин. «Мы привыкли разрушать государство» - Idealist.media
July 04, 2016

Аудио-подкаст: -   - Павел Казарин о политической близорукости - В 2014 году, когда повседневная судьба страны решалась канонадами на востоке, проверочный вопрос в Украине был один-единственный: ты хочешь независимости Украины,

loaded