IDEALIST.media

IDEALIST.media


Latest Episodes

Євгенія Яніш. Чому не можна підгодовувати лебедів в холодну пору року?
February 22, 2017

Чому, годуючи лебедів взимку, ми не допомагаємо птахам, а зменшуємо їх шанси на виживання? Пояснює зоолог Євгенія Яніш

Алексей Жмеренецкий. Начало эпохи “лишних людей” и шансы украинцев
February 21, 2017

Начало эпохи “лишних людей” и шансы украинцев. “В ближайшие 20 лет количество людей на планете увеличится до 9 миллиардов человек”. А вот количество рабочих мест существенно сократиться. Какие сферы будут наиболее перспективны для инвестирования в буду...

Уляна Супрун. Як змінити систему охорони здоров’я, щоб кожен громадянин був у центрі уваги?
February 20, 2017

Як змінити систему охорони здоров’я, щоб кожен громадянин був у центрі уваги? В. о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун в студії Idealist.media розповідає про основні принципи змін в системі охорони здоров’я, корупцію в медицині, про те,

“Україна має бути суб’єктом у формуванні свого майбутнього” | Віталій Кулик
February 19, 2017

“Україна має бути суб’єктом у формуванні свого майбутнього” Що потрібно зробити, щоб Україна стала повноправним гравцем на світовій арені? Чому кожен свідомий громадянин повинен стати суб’єктом формування національної політики?

Максим Кухар. События на Ближнем Востоке начала 2017 года: уроки для Украины
February 18, 2017

Иран, Ирак, Израиль, Йемен, Турция – какие ключевые события произошли на Ближнем Востоке в феврале, как это повлияет на международную политику и какие уроки из этого должна вынести Украина? Рассказывает журналист Максим Кухар.

Алена Куценко. Что такое балковое вино?
February 17, 2017

Что такое балковое вино? Насколько влияет на качество вина то, что его разливают по бутылкам не там, где оно было произведено? Об этом расскажет эксперт по винам Алена Куценко.

Михаил Кухар. Почему украинские реформы не идут?
February 16, 2017

Почему украинские реформы не идут? О причинах отсутствия реформ в Украине, разочаровании международной прессы и противоречивости советов с запада в студии Idealist.media рассказивает экономист Михаил Кухар.

Леся Гетьман. Застуда, грип та ГРВІ. Як розрізняти та що робити?
February 16, 2017

У чому головна небезпека грипу та як його відрізнити від застуди та ГРВІ? Чому необхідно проводити експрес-тестування? В яких випадках необхідне інтенсивне лікування, а в яких захворювання пройде саме по собі?

Соломія Марчук. Що потрібно пам’ятати спілкуючись з чиновниками?
February 15, 2017

СЕО юридичної компанії МB&P Соломія Марчук, розповідає, що потрібно пам’ятати спілкуючись з чиновниками, та як користуватись соціальними мережами у спілкуванні з  ними.

Евгенія Яніш. Як правильно годувати пташок взимку.
February 13, 2017

Як правильно годувати пташок взимку? Виявляється, ні в якому разі їм не можна давати житній хліб, солоне та солодке, а також треба бути обережними з кількістю корму, який насипаєте в годівнички. “З 10 синиць, яких ви бачите взимку,

loaded