IDEALIST.media

IDEALIST.media


Latest Episodes

Спорт має силу змінити світ. Нельсон Мандела.
May 23, 2017

Нельсон Мандела – південноафриканський правозахисник, політик та юрист, перший президент Південно-Африканської республіки, виступає з промовою, про силу спорту і що саме це здатне змінити світ на краще.

Держава – це сервісна інституція. Юлія Марушевська.
May 22, 2017

Про свій шлях, про впровадження системних реформ в Україні та чому вони не йдуть і що треба для цього змінювати, розповідає, Юлія Марушевська — українська громадська діячка, активістка Євромайдану, автор англомовного відеозвернення «I Am a Ukrainian»,

Как сдать экзамены хорошо? Наталья Борисова.
May 21, 2017

Как сдать экзамены хорошо? Психолог Наталья Борисова даёт рекомендации ученикам и родителям – как уменьшить стресс, поменять своё отношение к экзамену, почему запугивать детей плохими перспективами категорически нельзя,

О разрушении стереотипов и о моде. Федор Возианов.
May 18, 2017

О чем говорит мода? Какие цели она преследует? И почему на показах можно и нужно поднимать социальные темы? О разрушении стереотипов и о моде, которая стала “взрослее и мудрее” рассказывает дизайнер Фёдор Возианов.

Джордж Лукас розповідає, що таке щастя.
May 17, 2017

Під час церемонії Academy of Achievement творець легендарних “Зоряних війн” Джордж Лукас розповідає, що таке щастя. Та пояснює різницю між задоволенням та радістью.

Уінстон Черчилль. “Тепер ми є господарями своєї долі.”
May 09, 2017

“Тепер ми є господарями своєї долі.” Уривок виступу Уінстона Черчилля перед конгресом США 26 грудня 1941 року. Входить у топ 10 виступів політика за версією TELEGRAPH. А також, вважається однією з кращих промов оголошених в часи Другої Світової війни.

Что нам даст оцифровка жизни государства? Алексей Жмеренецкий.
May 08, 2017

Электронное декларирование, электронные закупки, онлайн петиции, 14 тысяч наборов открытых данных – после Революции Достоинства наиболее заметные и быстрые изменения происходят именно в цифровой сфере. Почему так? Что именно там происходит?

Діана Проценко. Як обрати медіатора?
May 07, 2017

Як обрати медіатора? Що таке комедіація та в яких випадках вона доречна? Чи має бути в медіатора юридична освіта? Та як визначити його професійність? Розповідає медіатор Діана Проценко.

Микола Ворошнов про те, чому залишив роботу у Канаді та пішов добровольцем в АТО.
May 06, 2017

Хокеїст, переможець відомого шоу “Зважені та щасливі” Микола Ворошнов, розповідає, що його змусило лишити роботу в Канаді та повернутися на Україну. А також, про АТО та як бути бійцем добровольчого батальйону.

“Человек должен понять, что он может все изменить”. Анна Грищенко
May 05, 2017

“Человек должен понять, что он может все изменить” Соучредитель благотворительного магазина “Ласка” Анна Грищенко говорит о социальном предпринимательстве, о важности осознанных действий и о том, почему все предприниматели должны помнить,

loaded