Honcast

Honcast


Latest Episodes

3. Tästä se lähtee
June 15, 2020

Kauden alku lähestyy ja pöhinä kasvaa! Kesäkuun jaksossa spekuloidaan joukkueiden voimasuhteita, käydään läpi kuulijoiden odotuksia tulevasta kaudesta sekä saadaan linjojen päähän FC Honkaan palannut Dani Hatakka.   1:00 Odotukset kaudesta, Suomen Cupin .

2. Koronakuopasta kevään valoon
May 11, 2020

Korona-aika on herättänyt paljon keskustelua ja tunteita Honkayhteisössä. Kannattajat ovat esittäneet suuren huolen varsinkin edustusjoukkueen tekemisistä. Porua ovat herättäneet niin tiedottamisen puute kuin pelaajien kohtelu. Honcastin toukokuun jaksos.

1. Kohti kaikkien aikojen jalkapallokesää?
March 13, 2020

Piristystä synkkyyden keskelle. Koronauhan runtelema Honcast paineli studioon Possun ja Jollen voimin pöyhimään vallitsevaa kaaosta. Maaliskuun jaksossa luodaan lisäksi katsaus Hongan nykytilanteeseen, käydään läpi talven pelaajasiirtoja ja pohditaan, mi.

Erikoishaastattelu: Joel Perovuo
February 22, 2020

2. tuotantokausi alkaa. Joel Perovuo on Hongan oma kasvatti, jonka pitkä pelaajaura Hongassa päättyi yllättäen viime kauteen. Nyt pääsemme kuulemaan Joelin mietteitä uran jatkosta ja muistoja vuosista Hongan matkassa. Kuukausittaiset jaksot lähtevät rull.

11. Eurooppaan!
November 06, 2019

Haastava kausi sai onnellisen lopun, kun Honka juhli kauden päätyttyä pronssia ja europaikkaa. Jakso tarjoaa tyhjentävän yhteenvedon menneestä kaudesta. Jaksosta selviää myös, kuka Hongan avainpelaaja lopettaa uransa. Katseet suunnataan seuraavaan kautee.

10. Europaikkaa metsästämässä
October 28, 2019

Kausi huipentuu kaksiosaiseen eurofinaaliin IFK Mariehamnia vastaan. Studiossa isäntien lisäksi kauden viimeisiä otteluita analysoi honkalegenda Sampo Koskinen. 

9. Loppukiri
October 02, 2019

Syyskuu ei olisi paremmin voinut mennä. Kolme peliä, kolme voittoa, yhdeksän pistettä ja mahdollisuudet suoraan europaikkaan sekä mitaliin. Lokakuussa nähdään kaksi ottelua, jotka ovat toinen toistaan tärkeämpiä ja jännittävämpiä. Saimme vieraaksemme Mik.

8. Upporikasta ja rutiköyhää
September 03, 2019

Honcastin uusimmassa jaksossa käydään läpi elokuun tapahtumia. Jaksossa kuullaan Hongan urheilutoimenjohtajan Hexi Artevan kommentit sekä saadaan studioon vieraaksi pitkästä loukkaantumisesta toipunut Jonas Levänen. Hankalien aikojen jälkeen on myös posi.

7. Keskikesän katastrofi
August 02, 2019

Honcastin tuoreimmassa jaksossa jaellaan raipaniskuja suuntaan sekä toiseen, blastataan seurauskollisuuden merkityksestä sekä levitellään balsamia heinäkuun haavoille. Haastattelussa Hongan kapteeni Duarte Tammilehto, joka tuli vastailemaan kannattajien .

6. Stadionprojekti edistyy
July 04, 2019

Honcast teki tutkivaa journailsmia stadionprojektiin liittyen ja selvitti sen nykytilaa. Jaksossa pureudutaan kesäkuun otteisiin ja fiilistellään heinäkuun äärimmäisen tärkeitä otteluita. Pelaajavieraaksi saapui Konna Rasimus. 

loaded