Ron en Erik Podcast

Ron en Erik Podcast


Latest Episodes

#275: Final Fantasy 7 is onverwacht goed
April 12, 2020

Erik is terug op eigen bodem en heeft zich direct vastgebeten in Final Fantasy 7. Verder: De PS5-controller, In Other Waters en Sea of Thieves. De 15e is het weer tijd voor de Boekloze Boekenclub (met games), kom langs op onze Patreon voor deze enerveren.

#274: Animal Crossing biedt verlichting
April 06, 2020

Animal Crossing New Horizons is de perfecte game waarin je naar buiten kunt terwijl je binnen zit, weet Ron uit ervaring. Verder: Panzer Dragoon en het nut van fysieke games. Ook weten hoe het er aan toe gaat in de Ron en Erik Podcast? Steun onze Patreon.

#273: Quarantaine-gamen in het buitenland
March 29, 2020

Erik zit vast in quarantaine in Nieuw-Zeeland, opgescheept met Dragon Quest 11 en Sushi Strikers terwijl zijn game-achterstand steeds groter wordt. Verder: Half-Life Alyx en Wunderling.

#272: Isolatiegamen
March 22, 2020

Zelfisolatie is voor de podcasters een goede gelegenheid om games te proberen die ze anders zouden laten liggen. Verder: Doom Eternal, Steamworld Dig 2, CoD Warzone en het vragen(half)uurtje. Word ook lid van onze Patreon voor extra podcasts om je mee te.

#271: Doom Eternal is gruwelijk
March 17, 2020

Doom Eternal is een gruwelijke game, aldus Ron. Verder: het annuleren van de E3 en Ori and the Will of the Wisps. Zit je in quarantaine? Grijp je kans om je podcast-achterstand van de Ron en Erik podcast in te halen!

#270: Sony is te afwachtend met de PS5
March 08, 2020

De PlayStation 5 verschijnt later dit jaar, maar Sony is erg terughoudend met een volwaardige onthulling. Verder: Project A en Half-Life Alyx. Vind je ook dat Sonic een dier is en ben je bovendien liefhebber van bloedserieuze game-analyse? Treed dan toe .

#269: Wordt de E3 Corona-slachtoffer?
March 01, 2020

Corona grijpt om zich heen en beïnvloedt wereldwijd industrieën. Wat zijn de gevolgen voor de game-industrie en is de E3 wellicht vanaf nu geschiedenis? Mag je vieze woordjes zeggen in Dreams en van welke games zie je het liefst een remake à la Final Fan.

#268: Dreams en Sonic-nachtmerries
February 23, 2020

Dreams is een droom voor amateur-gamemakers. Thijs is aan het creëren geslagen en geeft zijn mening. Verder: openwereldgames en de Sonic-film. Meer podcast-materiaal vind je op onze Patreon: iedere maand twee bonuspodcasts! https://patreon.com/ronenerik

#267: Kentucky Route Zero is de best geschreven game ooit
February 16, 2020

Kentucky Route Zero is na zeven jaar af en het is overduidelijk een meesterwerk, vinden Ron en Erik. Verder: The Pedestrian en de plannen voor de E3 2020. Beluister op Patreon ook de nieuwste uitgave van de Boekloze Boekenclub, waarin Ron en Erik tijdrei.

#266: Wat doet Rockstar na GTA 6?
February 09, 2020

Hoe gaat GTA 6 eruit zien nu Dan Houser Rockstar verlaat, en wat kunnen we daarna verwachten? Verder: The Last of Us 2, Stadia en (g)een nieuwe Switch. Met een kleine bijdrage op Patreon steun je Ron en Erik in hun queeste van wereldoverheersing, in ruil.

loaded