Fokus NHL

Fokus NHL


Fokus NHL: Avsnitt 1

January 20, 2014

- PILOTAVSNITTET!


- Vi introducerar oss för den breda publiken (Hej Olofs mamma, Jespers mamma, Martins mamma), berättar om vår erfarenhet av hockey och våra specialkompetenser. Och imponeras av Tortorellas senaste äventyr.


- Veckans händelser:


- Edmonton skickar Dubnyk till Predators för Matt Hendricks och byter till sig Ben Scrivens mot ett draftval i tredjerundan. Vad är konsekvenserna för de tre lag som är inblandade? Och vad betyder det här för Pekka Rinne?


- Washington Capitals har förlorat fyra raka matcher (innan matchen mot Rangers) och 11 av de 15 senaste. Eastern Conference är ett getingbo. De fyra sista slutspelsplatserna kan fyllas av Flyers, Rangers, Maple Leafs, Capitals, Senators, Devils, Blue Jackets och Red Wings — som alla är inom tre poäng av varandra. Islanders och Hurricanes närmar sig dessutom oroväckande kvickt. Vilka fyra lag kniper de sista platserna?


- Varför får inte St. Louis plats i Kanadas OS-trupp? St. Louis bidrog med fyra mål i sin senaste match mot Sharks. Och, framför allt, hur uttalar man St. Louis?


Vi är tacksamma för alla kommentarer, frågor och förslag som kommer in från lyssnare, och hoppas kunna avhandla några sådana i nästa podcast.


loaded