Digitaliserat

Digitaliserat


Digitaliserat utökar sin kunskapskanal med en Podcast

January 26, 2016

På digitaliserat har vi en huvuduppgift, att servera kunskap om de trender, lösningar och samarbetspartners som stöttar företag att digitalisera verksamheten med hjälp av IT.
För att höja upplevelsen på vår kunskapsportal utökar vi vår content kanal och öppnar upp för att nå ut med information på ett nytt sätt genom vår Podcast. Vi tror på att information ska vara lättillgänglig, oavsett när, var eller hur du väljer att uppdatera dig. Med Digitaliserat som podd hoppas vi nå mottagare som väljer att lyssna sig till IT-relaterat content.
Podcast-serien kommer att beröra digitaliseringens största utmaningar, de viktigaste trenderna och bjuda på fakta och inspirerande samtal kring marknadens olika IT lösningar som gör det möjligt. För att lyckas med detta har vi valt att samarbeta med två vassa experter. Vi har bjudit in Lars Dahlberg, van podcastare på Sälj & Marknadspodden och grundare av Business Reflex som hjälper företag nå ut på den digitala arenan. Lars träffar ingen mindre än Hans Werner, välrenommerad IT-expert, analytiker och grundare av analysföretaget Radar.  Tillsammans diskuterar de kring en rad högst aktuella ämnen såsom digitaliseringens ”do or die”, farorna bakom internet, informationsförädling, vikten av en stabil integrationsstrategi och mycket annat.
Podcastarna hittar du på Itunes, på vår poddsida och på digitaliserats blogg. Genom att prenumerera på vår blogg kan du försäkra dig om att inte missa några av våra kommande avsnitt.
Det första avsnittet Digitaliseringen och de senaste trenderna hittar du här!


loaded