Digitale Signaler

Digitale Signaler


Digitale Signaler 22 – Valg og valgfrihed

June 18, 2015

Den 22ende episode af Digitale Signaler udkommer på dagens for folketingsvalget, og det sætter sit præg på episoden, hvor slutningen udgør en gennemgang af, hvad der skete i valgkampen på sociale medier. Eller rent faktisk hvad der ikke skete. For hvor tidligere valgkampe har haft en masse social-medie stunts har de, i min optik, været temmelig fraværende denne gang. Sociale medier er blevet hverdag, og de "gamle" medier styrer igen dagsordenen. Alt er ved det gamle ... på godt og ondt.

Ellers har tiden siden sidste episode stået i udviklerkonferencernes tegn. Google IO gav os Google Photos og Android Pay - Apple WWDC gav os nyt OS/X, nyt IOS og Apple Music. Noget af det mere spændende end andet - men intet som virkelig får dig til at standse op og tænke wauv.

Og så har Facebook annonceret at tid forbrugt på en opdatering har betydning fremover ... det kan igen betyde yderligere fokus på godt indhold. Det kan jeg ikke brokke mig over. Og Ello beviser at hele døde er de ikke.

Vært i podcasten er, som altid, mig - Adam Bindslev. Følg mig og Semiosis formidling på Faceboook (https://www.facebook.com/semiosis) LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/adambindslev) , Twitter (https://twitter.com/udkantsadam), Google+ (https://plus.google.com/+AdamBindslev), Instagram (https://instagram.com/udkantsadam/) og som Udkantsadam på Snapchat.


loaded