Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#85 Wanneer ben je Succesvol?
May 14, 2021

In deze aflevering neem ik je mee in mijn reflectie op wanneer je nu eigenlijk succesvol bent. Daarbij laat ik je zien hoe gedragsverandering werkt: hoe je bewust afstand kan nemen van automatische reacties die jouw niet meer dienen, door in iedere situa.

#84 Het Dilemma van Dualiteit
May 07, 2021

Het Dilemma van Dualiteit De twee uitersten in mij, de uiteenlopende kwaliteiten, hebben mij de afgelopen weken in een behoorlijke spagaat gezet. Is het mijn Hooggevoeligheid, of gewoon mijn veelzijdigheid? Ik neem je in deze aflevering mee in het P..

#83 De Unieke Podcast Crossover met Marleen Toxopeus
April 22, 2021

De 10.000 euro Challenge week 5 Deze week maakte ik samen met mijn Business Maatje én 1 van de dappere Strijders, Marleen Toxopeus een tussenbalans op. Beiden zijn nog ver van ons beoogde resultaat verwijderd en beiden zijn we Behoorlijk Zelfverzekerd ov.

#82 De les waarom vrouwelijke ondernemers niet AAN gaan op Vertragen
April 16, 2021

Afgelopen week kwam ik er ineens achter dat een Masterclass De Kunst van vertragen NIET de Masterclass was waar Vrouwelijke Ondernemers op zaten te wachten. Balen natuurlijk! Tenzij je dáár je lessen uit durft te halen. En dat deed ik.   Een les mar..

#81 Een Challenge in een Challenge #10.000eurochallenge
April 09, 2021

Wat hebben een 10.000 Euro Challenge, een Burn-Out en de Masterclass De Kunst van Vertragen met elkaar te maken? Alles! Ik neem je mee in mijn verhaal: hoe ik exact 5 jaar na mijn Burn-out in een enorme Challenge er toch voor kies om te vertragen en te l.

#80 10.000 Euro Challenge Vertragen te midden van de Storm
April 02, 2021

De Kracht van Vertragen te midden van de storm. Vertragen om op een later moment te kunnen versnellen. Taking Charge to Recharge!

#79 10.000 Euro Challenge: Wat gebeurt er als je een Next Level (Winst)Doel stelt?
April 02, 2021

Wat gebeurt er met je denken (je mindfucks en je mindset) als je een Challenge accepteert met een Winstdoel van € 10.000 in 6 weken? Véél kan ik je zeggen.

#78 Level Up gaan in je Business
March 26, 2021

In deze aflevering neem ik je mee in het proces van Level Up gaan in je Business. Het gaat niet vanzelf. Het gaat over groeipijn, barrières doorbreken, durven dromen en je laten dragen door het universum.

#77 Het Nieuwe Leiderschap met Claudia van Zuiden
March 19, 2021

Een prachtig Interview met Claudia van Zuiden over Leiderschap, het volgen van je hart en een grotere Missie.

#76 Ondernemen is voortdurend afstemmen op jezelf
March 12, 2021

Elke Ondernemer zou eens in de zoveel tijd heel kritisch en onbevangen naar zijn eigen Business moeten kijken. Door met een frisse blik naar je eigen (destijds) gemaakte keuzes, werkwijzen en opbrengsten te kijken, kan je zo maar eens tot de ontdekking k.

loaded