Dvojitý Pitstop

Dvojitý Pitstop


Latest Episodes

Dvojitý Pitstop: Katarské peklo
October 11, 2023

Co se to dělo v Kataru s pneumatikami? Mělo by se tam vůbec jezdit? Mohl McLaren vyhrát i hlavní závod? Vytváří se mezi Piastrim a Norrisem rivalita? A skončí Pérez v Red Bullu? To o spoustu dalších témta řešíme v nové epizodě!

Dvojitý Pitstop: Skvělý Piastri na pódiu a Pérez se Sargeantem na odpis?
September 29, 2023

Je McLaren definitivně zpátky? Zastavil se progress Mercedesu? Co za frašku předvedl Alpine? A udrží si Sargeant místo?

Dvojitý Pitstop: Sainzova genialita a smůla Russella
September 22, 2023

Čím Sainz vyhrál v Singapuru? Jak funguje Ferrari v letošní sezoně? Co stálo za nehodou Russella? A kdo by měl příští rok jezdit za Alphu Tauri?

Dvojitý Pitstop: Chaos v Zandvoortu a Maxův hattrick
August 28, 2023

Byl na Zandvoortu nejzábavnější závod sezony? Rozhodně to bylo drama. Kdo zvládl ve všem tom chaosu strategii a komu se nepovedla? Trápil se Pérez ještě víc než před pauzou? Jak dobře zvládl debut Lawson? A kdy se vrátí Ricciardo? www.instagram.com/dvoj

Dvojitý Pitstop: Rozhovor s Evou Kiliánovou, event koordinátorkou Ferrari
August 15, 2023

Ve Formuli 1 se pohybuje od roku 2007 a od roku 2009 je event koordinátorkou Ferrari. Jaké je starat se během závodních víkendů o VIP hosty? Jaký byl nejbizarnější požadavek, který si host vyžádal? Kterého pilota F1 označila za kamaráda? V čem byl speci

Dvojitý Pitstop: SPECIÁL k letní pauze. Hodnocení týmů a přestupové spekulace w/ Karolína Bulisová
August 08, 2023

S Karolínou Bulisovou jsme zhodnotili prozatímní průběh sezony. Jak se nám zatím sezona líbí? Kdo nás překvapil a zklamal? A jak bude vypadat přestupová silly season? Probrali jsme toho ale mnohem víc!

Dvojitý Pitstop: Propršené Spa a konec Romana v F2?
July 31, 2023

Byla penalizace Hamiltona ve sprintu fér? Jak velký rozdíl je vlastně mezi Verstappenem a Pérezem? Vyrovnal se Piastri už Norrisovi? A odjel Roman Staněk ve Spa poslední závod kariéry?

Dvojitý Pitstop: Hungaroring na vlastní oči
July 24, 2023

Jaké zážitky si odvážíme z našeho prvního výletu na Velkou cenu F1? Co nás překvapilo pozitivně a co negativně? Tipy pro další fanoušky, kteří se poprvé chystají na závod. A co vyvozujeme ze samotné Velké ceny Maďarska?

Dvojitý Pitstop: Rozhovor s Jiřím Křenkem, fotografem Mercedesu
July 17, 2023

Svojí první Velkou cenu F1 fotil v roce 1992. Od roku 2010 fotí výhradně pro Mercedes. Jaké bylo fotit Michaela Schumachera a jaký je Lewis Hamilton? Jak vnímá etické výzvy fotografování? Jaký slib si dali navzájem s Valtterim Bottasem a nesplnili ho? Na

Dvojitý Pitstop: Je McLaren zpátky? A párty Toyoty na Monze
July 11, 2023

Je McLaren vážně zpátky ve hře o pravidelná pódia? Proč zas zpomalilo Ferrari? Je výměna de Vriese za Ricciarda správné rozhodnutí? A jaké to bylo na 6 hodinách v Monze? To a spoustu dalších témat!

loaded