Stigluckepodden - Vendel-Tegelsmora församling

Stigluckepodden - Vendel-Tegelsmora församling


Latest Episodes

Vi är tillbaka med ett nytt ÅÅÅÅÅR!
February 26, 2022

GUESS WHOS! BACK IN AGAIN! Vi är tillbaka, äntligen tycker nog alla. (Förhoppningsvis?) Vi hoppas på ett bra år & har delar vi våra tankar för det kommande året som ska ske, även information angående vad som sker i församlingen. Vernissager | Café | F

11. Nyår
December 31, 2021

Efter en tuff period med pandemin så hoppas vi på ett nytt friskt & härligt år, där vi kan träffas och mötas på olika sätt.Tack för att ni har lyssnat & nu blickar vi fram emot horisonten för ett nytt podd-år. Gott nytt år!

10. JULAFTON
December 24, 2021

God jul från oss alla på Vendel-Tegelsmora församling till er som lyssnar. Här får vi höra en text utav våran journalist & präst Ulrica Appelqvist Rydberg.

9. Fjärde Advent
December 19, 2021

Här fortsätter våra talanger i Ungdomskören Änglarna med våran maestro Gunhild.Gunhild läser Bibelns texter.

8. Tredje Advent
December 13, 2021

Här kommer tredje advent med en fin röst du känner igen.Vi får även höra sköna toner ifrån våran alldeles egna ungdomskör (Änglarna!!) Dunder fyran även kallad utifrån Martins perspektiv.Njut!

7. Andra Advent
December 05, 2021

Här så kommer andra Advent-specialaren med Monna som gästläsare. Med lite härlig musik ifrån barnkören i Vendel.

6. Första Advent
November 28, 2021

Här kommer våran special-podd som handlar om advent, Det är 4 "adventer" som vi kommer täcka under varje Fredag från & med idag. Tack för ni lyssnar.

5. Våran stjärna Monna!
October 29, 2021

Här får ni höra en ny röst, en röst som har namnet Monna! Hon är ny församlingspedagog här hos oss i Vendel Tegelsmora-Församling.

4. Slutklämmen av Jerusalemresan
October 08, 2021

Här är avslutning av Jerusalemresan med Annie & Monica.

3. Fortsättning av Jerusalemresan
October 01, 2021

Här kommer fortsättningen utav Jerusalemresan med Monica & Annie. Har du missat förra veckans podd så lyssnar gärna på den innan för att få ett samband.Känsliga lyssnare varnas för att sammanhang med förintelsen det kan beröra en.

loaded