Mümkansız

Mümkansız


Latest Episodes

S4B3 - Konuk: Ayşe Direkoğlu
August 26, 2021

Oyunculuk, audition teknikleri, yeni oyuncu adaylarnn kafalarnda oluan soru iaretlerinin cevaplar, nasl oyuncu olurum?, oyuncu olmak iin neler gerekiyor? , auditiona nasl hazrlanmalym? gibi sorularn cevaplar zerine ICON Talent Cast Direktr

S4B2 - Konuk: Aybike Turan
August 24, 2021

Kertenkele, Adn Kalbime Yazdm, kinci ans, Alev Alev gibi dizi, reklam ve film projelerinden tandmz oyuncu Aybike Turan imkansz oyunculuk hayalini mmkne nasl dntrdn anlatyor.

S3B1 - Konuk: Osman Doğan
August 19, 2021

MMKANSIZ Profesyoneller serisinin ilk konuu tiyatro ve sinema oyuncusu Osman Doan'n kendi oyuncu olma yolculuunda Mmkansz hikayesini bizimle paylayor.

S2B10 - Audition: Sizi bi deneyelim mi?
March 01, 2021

Bir oyuncunun bölüm oyunculuğu aşamasına geçişinde, işini ilerletmesi açısından ilk audition sürecini konuştuğumuz bölüm.

S2B9 - Headshot: Oyuncunun Vitrini
March 01, 2021

Bir oyuncunun bölüm oyunculuğu aşamasına geçişinde, işini ilerletmesi açısından ilk headshotlarını oluşturma sürecini konuştuğumuz bölüm.

S2B8 - Nedir: Yardımcı Showreel
February 04, 2021

Bir yardımcı oyuncunun bölüm oyunculuğu aşamasına geçişinde, işini ilerletmesi açısından ilk showreelini oluşturma sürecini konuştuğumuz bölüm.

S2B7 - Oyuncunun: Tasarım Portfolyosu
January 28, 2021

Bir oyuncunun bir tasarımcı gibi kendi portfolyosunu nasıl oluşturması gerektiği ve hangi çözümlerle bunu yapabileceğini konuştuğumuz bölüm.

S2B6 - İlk set: Yardımcı oynayanlar anlatıyor.
January 27, 2021

İki yardımcı oyuncu İbrahim ve Atabey, ilk set deneyimlerini bu bölümde bizimle paylaşıyorlar.

Başlangıç Noktası: Hiçlik
June 25, 2020

Her birimizin farklı farklı hayalleri var. Bu hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktığımız ilk gün aslında bir sıfır noktası. Elimizde hiçbir şeyin olmadığı o ilk gün, tam bir hiçlik anı. Saf benlik.

loaded