Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Wielerverhalen#4 Schrijver en oud coureur Jeen de Jong over de beklimming die zijn leven veranderde

September 07, 2021

In bladzijde vier van de serie wielerverhalen neemt Jeen de Jong, een oud-semiprof wielrenner en momenteel schrijver, ons mee bij zijn beklimming van de Mont Ventoux die zijn leven deed veranderen. Zijn droom om profvoetballer te worden veranderde namaten de klim vorderde. En zijn broer Ties, die leidde de weg, omhoog naar de hoogste top van de bekende berg in Frankrijk. Met zijn voetbalbroekje aan en het zweet om zijn hoofd, werd een droom geboren. Een droom die zijn leven deed veranderen. Luister nu het wielerverhaal van Jeen de Jong over zijn beklimming die zijn leven deed veranderen.

Vandaag de dag heeft schrijver Jeen de Jong al twee boeken op zijn naam staan. Er word dan ook veel gesproken over zijn andere talent naast het wielrennen. Ik citeer 'De Jong is een grote aanwinst voor de Nederlandse letteren met zijn geestige, scherpzinnige en maatschappijkritische poëzie.' Wij vinden het dan ook heel tof om naast zijn prachtige wielerverhaal in onze podcast. Ook een boek te mogen weggeven aan een van onze luisteraars. Wil jij het boek ´zij blijven allemaal goden´ van Jeen de Jong over de Tour de France winnen? Reageer dan onder onze instagrampost in een zin waar jou liefde voor de fiets vandaan komt. 

Heb jij een fantastisch wielerverhaal dat iedereen gehoord moet hebben en die niet mag ontbreken in deze serie wielerverhalen? Twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons telefoonnummer 06- 82612419. Zet vervolgens jouw wielerverhaal zo gedetailleerd mogelijk op papier en stuur het op naar onze email watalsdepodcast @ outlook.com en wie weet mag jij jouw verhaal komen voordragen aan de wielerwereld via ons podium.

Volg ons op de socials:

@watalsdewielerpodcast op Instagram of www.watalsdepodcast.nl 

Wrab en Wiel-rent.nl zijn liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast