Tilviko Lizdas

Tilviko Lizdas


Latest Episodes

Karma ar ne karma?
November 20, 2020

Ar tikrai egzistuoja geri karmos taškai, ir blogi? Kaip jie sumuojasi ir kada veikia, o kada ne. Jei trumpai – karmos nėra, bet jos sąvoka padeda gyventi ir įveikti nerimą. Bet jei jau karma tikime, t

Karma ar ne karma?
November 20, 2020

Ar tikrai egzistuoja geri karmos taškai, ir blogi? Kaip jie sumuojasi ir kada veikia, o kada ne. Jei trumpai – karmos nėra, bet jos sąvoka…Skaityti toliauKarma ar ne karma?

#35 Corona pandemijos psichologija
March 30, 2020

Corona pandemijos psichologija – epizodas apie šių dienų aktualiausią temą. Apie nerimą ir nežinomybę, apie cabin fewer, ir kaip geriau padėti sau.

#35 Corona pandemijos psichologija
March 30, 2020

Corona pandemijos psichologija – epizodas apie šių dienų aktualiausią temą. Apie nerimą ir nežinomybę, apie cabin fewer, ir kaip geriau padėti sau.Skaityti toliau#35 Corona pandemijos psichologija

#34 Psichologo darbas internetu – kaip dirbti nuotoliniu būdu?
March 18, 2020

Psichologo darbas internetu – kai kam nauja, kai kam įprasta. Bet taip jau nutiko, kad gana staigiai psichikos sveikatos specialistams tenka susiorientuoti naujoms darbo sąlygoms – nuotolinėms konsultacijoms. Tikėtina, kad darbo bus daugiau,

#34 Psichologo darbas internetu – kaip dirbti nuotoliniu būdu?
March 18, 2020

Psichologo darbas internetu – kai kam nauja, kai kam įprasta. Bet taip jau nutiko, kad gana staigiai psichikos sveikatos specialistams tenka susiorientuoti naujoms darbo sąlygoms…Skaityti toliau#34 Psichologo darbas internetu – kaip dirbti nuotoliniu b...

#33 Kaip nutraukti toksiškus santykius?
March 02, 2020

Kaip nutraukti toksiškus santykius? Apie išėjima iš sudetingų santykių su toksišku partneriu. Nuo pasiregnimo iki išsiskyrimo. Kaip negryžti ir gyventi sau?

#33 Kaip nutraukti toksiškus santykius?
March 02, 2020

Kaip nutraukti toksiškus santykius? Apie išėjima iš sudetingų santykių su toksišku partneriu. Nuo pasiregnimo iki išsiskyrimo. Kaip negryžti ir gyventi sau?Skaityti toliau#33 Kaip nutraukti toksiškus santykius?

#32 „Gaslighting“ arba kaip toksiški žmonės paklaidina melo pelkėje
February 24, 2020

Gaslighting – galinga technika, kuria naudojasi narcistinės asmenybės manipuliuodamos savo aukomis. Tai toksiškas ir paveikus būdas kontroliuoti savo aukas.

#31 Narcistinė trianguliacija
February 01, 2020

Narcistinė trianguliacija – itin dažnai naudojamas ginklas narcistinių asmenybių arsenalo. Kas ji yra, kaip ir kodėl ji veikia, ką daryti kad neveiktų?