Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Parashikimi i astrologeve per horoskopin e vitit 2021

February 18, 2021

Krokodili kjo energji e çiltër  horoskopi vjetor t'ju ndihmojë të flisni të vërtetën tuaj dhe të kërkoni mbështetjen e familjes suaj. Gati për të tërhequr aksionet ose Numrat e sotëm: 1, 8, 17, 26, 34, 41Horoskopi vjetor 2021 https://krokodili.al/horoskop/vjetor/Horoskopi i Përditshëm i Binjakëve | 21 maj - 20 qershorNdërsa thekse planetare ka të t'ju zbrazë seriozisht në 2021. kuptojë humbjen e diçkaje (ose dikujt) me të vërtetë domethënëse, sepse e keni tepruar.A është koha të bashkëjetoni apo të ndryshoni situatën tuaj të jetesës? Vizita e shkurtër e Jupiterit në Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik është një dritare ideale për trajtimin e çështjeve të bren vjetor dshme. Presionet horoskopi familjare mund të bëhen dërrmueseçështje të kohëve të fundit, pasi është e mundur që të pendoheni për një vendim të parakohshëm! Mundesuar nga Krokodili.alHOROSKOPI DITOR Akrepi | 23 Tetor - 21 NentorThekse të zjarrta planetare duhet të nxjerrin anën impulsive edhe të shenjës më të rezervuar. Për shumicën e Akrepave, megjithatë, ekziston një prirje për të mbajtur larg mbylljen e një çështjeje praktike ose materiale. Sidoqoftë, kjo mund të zhvillohet në një tendencë për të humbur disa shenja të lehtë dhe të papritur për atë që (deri më tani) ka qenë një zhvillim i zakonshëm. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një vazhdimHoroskopi mujor https://krokodili.al/horoskop/mujor/ i diçkaje që mbase ka ndodhur në fillim të javës! paparashikueshme. Perhapsshtë HOROSKOPI DITOR SHIGJETARI | 22 NOVNT - 21 DHJETORHumori në përgjithësi duhet të ngrihet horoskopi sot, falë theksimeve planetare. Që ka thënë; mund të ketë edhe disa zbulime që duhet të përpunohen: një që lidhet me romancën dhe një që lidhet me një dëshirë të brendshme. Si një mënjanë; mund t vjetor ë mos jetë e mundur të supozohet gjithçka!Numrat e sotëm: 8, 19, 21, 30, 38, 42Horoskopi i Përditshëm i Bricjapit | 22 dhjetor - 19 janarAcce planetareNTS ka të ngjarë të sjellë një horoskopi vibe të çuditshme, me një aromë pjesërisht të shqetësuar. Mundohuni të mos reagoni shumë Krokodili ndaj diçkaje që mund të dalë e pasaktë, veçanërisht kur bëhet fjalë për pjesën horoskopi sot tek:https://krokodili.al/horoskop/sot/ 2021 e përparme të materialit. Përveç kësaj; romanca po duket pozitive, për sa kohë ndoshta më e mira të pranosh që disa gjëra nuk mund të ndryshohen, ende. Mund të ketë edhe një realizim të papritur dhe të papritur: nëse po, kushtoji vëmendje! për të bërë dvizje të madhe.Bricjapi30/12/20Imazh nga mbg krijuesGati për pjesën tjetër të turneut tuaj të ri-shpikjes? Grumbullimi ekstrem i planeteve të vitit të kaluar në Bricjap ju la të dy të me zgjidhjet dixhitale dhe aplikacionet, mund të lehtësojnë ngarkesën tuaj të punës. Me 2021 Jupiterin dhe Saturnin në zonën tuaj të bashkëpunimit, partneriteti me një vëlla horoskopi ose motër mund të hapë orarin tuaj ndërsa hap rrugën për prosperitet. vjetor Këta planetë të fuqisë po aktivizojnë gjithashtu aftësitë tuaja të mësimdhënies dhe komunikimit. Shkruani atë libër këshillimi, filloni podcastin tuaj ose ndani aftësitë tuaja përmes një serie webinarësh. Kur Venusi kthehet retrogradë nga 19 Dhjetor 2021, në 29 Janar 2022, sigurohuni që të keni një jastëk për shpenzime të papritura.Shoket dhe familja:A ndihet sikur të gjithë duan një pjesë të kohës tuaj? Ju do të jeni mjaft i njohuri këtë vit, falë turneut të sundimta ngazëllyer dhe horoskopi të rraskapitur. Ju filluat një kapitull të ri 12-vjeçar të jetës tuaj dhe mund  vjetor të keni zhvendosur plotësisht drejtimet, 2021 duke lëvizur në një rrugë krejt të