Den Digitale Nomade

Den Digitale Nomade


Mød Christina Rovira…Digital nomade for nybegyndere…episode 066

August 29, 2019

Digital nomade for nybegyndere
I dagens podcast møder du Christina Rovira Mollerup, som er et skoleeksempel på at springe ud i et ny retning i livet, og prøve det af.

Hende og hendes mand Lasse forlod to godt betalte jobs, lejede lejligheden ud og tog deres lille søn under armen for at rejse ud i verden og finde ud af, hvordan de kunne lave en business on the go. Men hvad gør man hvis drømmejobbet pludselig kommer i vejen for ens rejseplaner?

Jeg kan allerede afsløre, at de valgte at tage afsted alligevel. Vildt ikke.

Og ved du hvad - det er så vildt at høre om deres forandring, om deres nye måder at anskue livet på, og om at de finder nye leveveje og flytter til Barcelona lige om lidt efter at have rejst i 8 måneder i Mexico.

Christina har en super ærlig måde at fortælle på, men hun rammer den lige i rumpetten i forhold til, hvordan man kan skabe sig et liv på farten uden at vide, hvad der skal ske inden man tager afsted. Derfor er du selv i de overvejelser, så lyt og bliv inspireret.
Hvis livet ikke skal være så langt som vi regner med? Hvad skal det så bruges til?
Det spørgsmål måtte Christina stille sig selv, for nogle år siden. I podcasten fortæller hun hvorfor, og hvilke tanker det satte i gang.

Der ville vi bare rejse  - vi skal have noget ud af livet, forklarer hun.

Christina fortæller også om, hvordan det er at rejse rundt i Mexico med en 1 årig, og hvordan hun er begyndt at skabe sig betalende kunder og hendes mand Lasse har taget en helt ny uddannelse online.

Wow - de er for vilde.

Hun driver bla bloggen https://mytravelatelier.me/ 

Her kan du følge med i alle hendes seje rejsetips.

På insta hedder hun @christinarovira

 

Og tak til dig, der altid lige smider en 20 krone seddel i kassen. Det betyder faktisk noget for mit arbejde.

Hvis du  fik et råd, du kunne bruge i dag i podcasten, er det så 20 kroner værd?

Fedt du lytter med.

 

Kærligst Mille

Og skal du være med når jeg launcher mit nye community? Så skriv dig op, så du er den første, der får alle de gode tips og tilbud om at være med i mit digitale nomade netværk.

https://www.digitalnomadliving.dk/jeg-goer-dig-remote-meld-dig-til-her/

 

Kærligst Mille