Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 61: Σμαράγδα Καρύδη

September 20, 2022

Μονόδρομος ότι θα γινόμουν ηθοποιός!



Χαμογελαστή, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και πολλές ιστορίες να μοιραστεί, η Σμαράγδα Καρύδη κάνει ποδαρικό στην #season3 του Art Podcast και μιλάει στην Γιώτα Τσιμπρικίδου για θέατρο, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογράφο. Από ποια στιγμή και έπειτα άρχισε ο κόσμος να την αποκαλεί με το μικρό της όνομα; Ποια θεατρική παράσταση άφησε στη μέση και έφυγε όταν ήταν στο Δημοτικό και ποια τηλεοπτική σειρά που κόπηκε της άνοιξε τον δρόμο για το «Παρά Πέντε»;


Θα της άρεσε να παίζει στις παλιές ταινίες του Κακογιάννη, αγαπάει να λέει τις αλήθειές της, σιχαίνεται την εμπάθεια, αποκαλύπτει τη νέα τηλεοπτική σειρά με την οποία επιστρέφει, μας καλεί στο «Σώσε» και μας δίνει την ατμόσφαιρα για τις δύο ταινίες που πρωταγωνιστεί – με τη μία περπάτησε ήδη στο κόκκινο χαλί των Καννών και με την άλλη πέρασε το καλοκαίρι της στη Γερμανία σε γυρίσματα με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες συναδέλφους της από διάφορα μέρη της Ευρώπης!


Γνώρισε καλύτερα την Σμαράγδα Καρύδη μέσα από το Art Podcast #61 – Άκου την Τέχνη με την υποστήριξη της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας της Frezyderm – Micellar Water και Moisturizing Plus Cream – η ρουτίνα περιποίησης που χρειάζεσαι μετά το καλοκαίρι για θεαματικά βελτιωμένη επιδερμίδα – Your Skin, but Fresher!



Απολαύστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!





Skip to 01:50 «από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισαν να με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα!»
Skip to 02:50 Οι αλήθειες της Σμαράγδας Καρύδη
Skip to 06:05 Η Σμαράγδα μικρό παιδί…
Skip to 07:48 «η στολή του σκίουρου δε μου άρεσε…»
Skip to 09:23 Παίζοντας μωρό με την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο
Skip to 10:43 Τα χρόνια στο Εθνικό Θέατρο
Skip to 14:17 Η Σμαράγδα Καρύδη στα μιούζικαλ
Skip to 18:41 Οι θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζει μέχρι τώρα
Skip to 21:47 Η μεγάλη αγάπη της για τον κινηματογράφο, η ταινία που την ταξίδεψε στις Κάννες και το διεθνές road movie που γυρίστηκε το καλοκαίρι
Skip to 31:10 Το ξεκίνημα στην τηλεόραση και η αγαπημένη της τηλεοπτική σειρά
Skip to 32:23 Η παρέα του “Παρά Πέντε”, η Ντάλια και οι μπούκλες
Skip to 40:47 «Το Σώσε» στο θέατρο και η επιτυχία του “Celebrity Game Night” στην τηλεόραση
Skip to 43:02 Οι κριτικές, η σοβαροφάνεια και η εμπάθεια
Skip to 47:36 Η επιστροφή της Σμαράγδας Καρύδη στην τηλεόραση