Allsvenskans officiella podcast Allsvenskan.se

Allsvenskans officiella podcast Allsvenskan.se


#62 – Inför slutspurten

September 23, 2015

Med drygt en månad kvar av serien tar Allsvenskans podcast ett rejält grepp om slutspurten. Adam Kalin gästas återigen av Fredrik Janlind (Fotbollskanalen) och Elena Lövholm (SVT). 

Vilka lag åker ur? Vilka tar sig till Europa? Och vem står som svensk mästare när Allsvenskan är över? Det är frågor som Elena Lövholm och Fredrik Janlind diskuterar och spekulerar kring i avsnitt 62 av Allsvenskans podcast.

De båda paneldeltagarna är överens när det gäller guldstriden. Båda tippar nämligen att serieledarna IFK Göteborg behåller förstaplatsen. Men när det kommer till vilket lag som kommer tvingas till kval går åsikterna isär.

– Det lag jag tror kommer sluta där är Hammarby. De började säsongen jättebra, men de har haft det riktigt tungt sista tiden, säger Fredrik Janlind som får mothugg från Lövholm:

– Jag har satt Kalmar på kvalplatsen. De har ett par tuffa matcher kvar mot Malmö och Göteborg. Sen har de också Örebro kvar och det blir en sexpoängsmatch. Om Örebro behåller flowet de har nu kommer de piska Kalmar i den matchen, säger hon.

Använd hashtagen #allpodd på Twitter eller mejla programledaren Adam Kalin på adam.kalin@svenskelitfotboll.se om du har feedback på programmet.

Avsnittet finns också på iTunes. Lyssna/prenumerera här.
RSS: http://www.allsvenskan.se/feed/podcast