Ajax Podcast

Ajax Podcast


#35 Podcasten met Pierie

October 20, 2019

Kik Pierie is pas 19 jaar, maar heeft er al een heel voetballeven op zitten. Hij werd geboren in Boston en verhuisde naar Friesland, waar hij op uitzonderlijk jonge leeftijd doorbrak bij SC Heerenveen. Deze zomer kwam hij over naar Ajax, waar hij rugnummer 5 kreeg, maar nog geen minuten maakte in het eerste elftal. We zijn benieuwd hoe het nu met hem gaat. Went het al een beetje om in rood-wit te spelen en hoe bevalt het hem in de grote stad? Waar liggen zijn verbeterpunten en welke ambities heeft hij voor dit seizoen?


In een open gesprek geeft hij overal antwoord op en we zijn best een beetje fan van hem geworden na deze podcast. Geldt dat ook voor jou? Beantwoord dan de prijsvraag die hij aan het einde van deze aflevering stelt en vul het antwoord in via ajax.nl/podcast, dan kun je een gesigneerd thuis-shirt (maat L, rugnummer 5, naam Pierie) winnen!


Natuurlijk voegt hij ook een nummer toe aan onze Ajax Podcast Spotify Playlist, die je hier kunt checken: https://open.spotify.com/playlist/1Rz4kolVnkfOnMYtYiaebO?si=rF-Pe-UHRr2dzvFqx1NfUw


We zijn nog steeds op zoek naar bijzondere verhalen voor het #AjaxMoment. Wat is jouw meest dierbare Ajax-herinnering? Mail het naar podcast@ajax.nl en wie weet ben je 22 december onze VIP-gast tijdens Ajax - ADO Den Haag, waarna je ook aan mag schuiven in de Ajax Podcast. Voor vragen en suggesties kun je ook altijd bij dit e-mailadres terecht, of volg ons op social: @annedejong en @died6!