Ajax Podcast

Ajax Podcast


#34 Bij Schuurs, Lang en Scherpen op bezoek in Zeist

October 13, 2019

Het is interlandbreak, maar de Ajax Podcast is er gewoon! We zitten in Zeist, in het hotel van Jong Oranje, waar maar liefst drie Ajacieden zich opwarmen voor Noorwegen - Nederland. We praten met Kjell Scherpen, Noa Lang en Perr Schuurs over spelen voor je land, de sfeer in de kleedkamer van Ajax en nog veel meer. Met wie liggen de boys op de kamer? Wordt er gekaart? En het belangrijkst: lusten ze bokkenpootjes?


Voor de Ajax Podcast Spotify Playlist blijkt Noa Lang de grootste muziekkenner. Wat hij heeft gekozen hoor je in de podcast, de hele lijst is hier te vinden: https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=M3OUqIOuQl-6mINDwrNovQ


We lieten Perr, Noa en Kjell ook nog een skill-bal signeren, die je kunt winnen door de afsluitende prijsvraag te beantwoorden in het antwoordformulier op www.ajax.nl/podcast. Heb je vragen of opmerkingen, stuur ze dan via podcast@ajax.nl. Ook jouw inzending voor het #AjaxMoment is welkom op dit adres.


Dit is Ajax Podcast nummer 34. Een bijzonder getal voor veel Ajacieden: het rugnummer van Abdelhak Nouri, waarmee we nog steeds meeleven. Henk Spaan schreef een boek over hem en draagt speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een stuk voor over zijn spel en persoonlijkheid.