Ajax Podcast

Ajax Podcast


#25 Van der Gaag wil talent ontwikkelen én winnen

August 11, 2019

Mitchell van der Gaag is sinds deze zomer de nieuwe trainer van Jong Ajax. We wilden hem graag eens spreken over zijn eerste maanden bij de club. Waarom besloot hij zijn huis in Portugal opnieuw te verlaten voor een nieuw avontuur in Nederland?


In de Ajax Podcast van deze week geeft hij antwoord op die vraag en vertelt hij ook dat zijn spelers soms nog tijdens de training bij het eerste worden gehaald, waarom hij zich een beetje Portugees voelt en hoe het voelde om als coach kansloos te verliezen in de Johan Cruijff ArenA.


Ook voegt Van der Gaag een derde liedje toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist, die je hier kunt checken: https://open.spotify.com/playlist/1FP4Vi2ia7bYOJniJrCvMj?si=r08k9E53RuGDqBbzRuxxXg


Als je kans wilt maken op een gesigneerd Ajax-trainingsshirt (maat L), vul dan het antwoord op de vraag aan het einde van deze podcast op www.ajax.nl/podcast.


Wist je trouwens dat we genomineerd zijn voor een online radio award? We vinden het heel tof als je op ons stemt via: www.onlineradioawards.nl.