Wall Jump Podcast

Wall Jump Podcast


Latest Episodes

Afl. 81 – Ghost of Tsushima en dromen over The Last of Us 3
August 03, 2020

Ja, dus, we zouden nog een keer een The Last of Us 2-spoilercast opnemen. Waar iedereen en z’n moeder het al honderd keer over gehad heeft. Maar belofte maakt schuld dus we blikken na de discussie over de discussie nog één keer terug over wat er nu pre...

Afl. 80 – Xbox Games Showcase – Geen next-gen te zien
July 23, 2020

Lekker man, Xbox Games Showcase, paar nieuwe spelletjes gezien. Daar vinden we natuurlijk iets van. Ondanks dat we Bally even missen vanavond willen Sam en Simon toch héél graag hun zegje doen over Halo: Infinite.

Afl. 79 – Danar Worya – De Nederlander die aan The Last of Us 2 werkte
July 07, 2020

Zijn we weer! Klein speciaal tussendoortje even. Omdat we ineens een Nederlander vonden die aan The Last of Us: Part II heeft meegewerkt als concept artist. Maar wat doet een concept artist precies? Hoe word je dat? Hoe is werken met Naughty Dog?

Afl. 78 – The Last of Us 2-recensie en de PlayStation 5
June 17, 2020

Welkom bij de slechtst geproduceerde podcast van de wereld! Alles is ruk en het geluid is net zo roestig als wij, maar Bally, Sam en Simon zijn er wel weer. Omdat iemand The Last of Us 2 heeft uitgespeeld en PlayStation zonodig een nieuwe console moest...

Afl. 77 – Apex, Anthem en Bally’s Breakdown
March 17, 2019

Hoi! Zijn we weer. En je snapt waarom. Alle Discords, tweets, telegrammen en telefoonlijnen waren niet genoeg om Bally’s leven met Anthem fatsoenlijk samen te vatten. Dus zat er maar een ding op: terug naar de podcasttafel! Oh ja,

Afl. 75 – Assassin’s, Lara’s en Mega Men
October 11, 2018

Zijn ze weer! Bally, Sam en Simon steken deze week de koppen bij elkaar om eens lekker over games te lullen. Wat er voorbij komt? Assassin’s Creed: Odyssey natuurlijk. En Mega Man natuurlijk. En de nieuwe Tomb Raider natuurlijk.

Afl. 74 – Harry Potter en de Gemiste Afslag
October 05, 2018

Natuurlijk zouden we graag zeggen dat dit de beste aflevering is die we ooit opgenomen hebben. Dat zeggen we ook, ondanks dat het niet zo is. Als Bally en Simon samen worden losgelaten op een uur audio kun je wel raden hoe het ze vergaat.

Afl. 73 – Een ode aan Destiny 2: Forsaken
September 28, 2018

Deze podcast had heel anders kunnen lopen, maar dankzij Bally is dit een ode aan Destiny 2: Forsaken geworden. Ga er likker voor zitten, want it giet oan!

Afl. 72 – De 20 mini PSX Classic Games
September 21, 2018

Naast een lekker lange Nintendo Direct is er meer nieuws in de vorm van een mini PlayStation Classic! 20 Games komen er op te staan maar niet elke game is bekend. De boys hebben wel een idee welke games ze er op willen zien.