Viten og snakkis - en forskningspodkast

Viten og snakkis - en forskningspodkast


Annerledes

June 17, 2020

Bjørn Hatterud er forfatter, kurator, musiker, oppvokst i Brummundal og annerledes. Dette skriver han åpent, ærlig og humoristisk om i bøkene Mjøsa rundt med mor (2020) og Mot normalt (2018). Begge er kommet ut på Samlaget.

Per Koren Solvang er professor på institutt for fysioterapi og spesielt opptatt av terapi, tilrettelegging og verdsetting i rehabilitering. Han har latt seg inspirere og lære av fortellingene til Bjørn.

I denne episoden snakker de om våre perspektiv på å være annerledes, hvordan jobbe med rehabilitering og ikke minst hvordan vi tar vare på hverandre.

Per Koren Solvang Bjørn Hatterud

Les mer:

Master i rehabilitering og habiliteringForskningsgruppa (Re)habilitering – individ, tjenester og samfunnBarn ser ikke på seg selv som funksjonshemmede (forskning.no)Bok: (Re)habilitering (Fagbokforlaget)Vitenskaplig artikkel: Iatrogenic dys-appearance: first-person accounts of chronic neuromuscular disease reveal unintended harms of treatmentVideo: Jan Grue i samtale med Per Koren Solvang med Jan Grues nye bok som utgangspunkt.Podkastepisode: Hva er normalt?